0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Snoerloze stofzuiger of een kruimeldief?

Om je huis goed schoon te maken is een goede stofzuiger een must. Naast de normale stofzuiger zijn er in de loop van de jaren innovatieve producten bijgekomen zoals de steelstofzuiger / snoerloze stofzuiger en de kruimeldief. Welk apparaat kun je nu het beste gebruiken voor het opzuigen van kruimels, stof en andere rommel op de vloer in de kamer, slaapkamer en keuken? We hebben het voor je uitgezocht.

Voor dat je een keuze gaat maken tussen een normale stofzuiger, een steelstofzuiger of een kruimeldief is het belangrijk goed te kijken waar je het apparaat voor wilt gebruiken.

Hoe groot is je huis en hoe lang wil je stofzuigen? 

Een kruimeldief heeft een accu en een steelstofzuiger vaak ook. Hierdoor moet je rekening houden met de tijd van het opladen van de accu en de duur dat je het apparaat kunt gebruiken als de accu is opgeladen. Een traditionele stofzuiger heeft natuurlijk gewoon een snoer die je in het stopcontact kunt doen en daarmee kun je zo lang als je wilt stofzuigen.

Flexibel met een accu

Een stofzuiger op een accu zoals een kruimeldief, steelstofzuiger en zelfs een robotstofzuiger is erg flexibel. Zo kun je zonder snoer overal in huis komen zonder steeds eerst een stopcontact te moeten zoeken en er om moet denken dat de kabel niet vast blijft zitten of net te kort is.

Tussendoor even snel rommel opzuigen

Even tussen de middag snel na het eten de kruimels onder de tafel wegzuigen of de stoelen zuigen? Dat kan het beste met een kruimeldief. Deze kun je zo even pakken en snel de rommel wegzuigen.

Opslagcapiciteit

Als je het hele huis wilt gaan stofzuigen dan is een traditionele stofzuiger vaak wel een goed idee. Deze hebben een snoer en geen accu en daarnaast ook een groot reservoir om de rommel op te slaan. Bij een steelstofzuiger of kruimeldief zal je de opvangbak wat sneller leeg moeten maken.