Slimme opslag en vervoer van fietsen

Slimme fietsvervoeroplossing nodig? Denk aan Twin-Tech!

Zit u in een branche waarbij Fietsen transporteren van A naar B een belangrijk onderdeel is van uw service en / of dienstverlening? Dan kunnen we bij Twin-Tech u gegarandeerd helpen met een passende oplossing op maar. Want onze ingenieurs hebben een slimme oplossing bedacht die wellicht voor u een uitstekende oplossing biedt. Slimmer, flexibeler en efficiënter omgaan met ruime. Zijn dit belangrijke voorwaarden? Lees dan gauw verder!

Vervoer van fietsen in de vrachtauto of via het vliegtuig

Fietsen is ongekend populair. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland zien steeds meer mensen de voordelen van fietsen. Ook in de reisbranche is de vraag groot naar het huren en verhuren van fietsen en natuurlijk e-bikes. Bedrijven die deze fietsvoorzieningen moeten regelen zijn natuurlijk gebonden aan vervoer, montage en onderhoud van deze fietsen. Voor deze bedrijven biedt Twin-Tech een super slim flexibel en slim opslagsysteem om veel fietsen te vervoeren.

Zo zijn we door een groot transportbedrijf gevraagd hoe zij sneller, slimmer en goedkoper fietsvervoer kunnen realiseren per vrachtwagen. Ook wouden ze de kans op beschadigingen verminderen en het inladen en uitladen van deze fietsen versnellen. Deze uitdaging gingen we graag aan met het bedenken van een nieuw transport concept.

Terug naar de tekentafel bedachten we een slim systeem waarbij fietsen eenvoudig opgehangen kunnen worden aan het voorwiel. De verticale positie in een vrachtwagen wordt zo optimaal benut. Het achterwiel wordt eenvoudig gefixeerd met een spanband, zodat het geheel compact opgevouwen kan worden tijdens de vervoer. Ook kan bij de terug en afladen de vracht weer gemakkelijk uitgeladen worden.

Heeft u een ander probleem? Daag onze ingenieurs uit!

Het slim vervoeren van producten is slechts één van de uitdagingen waar onze ingenieurs voor hun kiezen kregen. We zien namelijk vele andere obstakels voorbij komen bij onze opdrachtgevers waar we een geschikte op maat oplossing hebben bedacht. Enkele van deze projecten lichten we graag hieronder toe:

  • Automatische bovenloopkraan: bovenloopkraan die grote, volgepakte frames in het geheel naar een volgende productielijn verplaatsen
  • Beton Mix installatie: ontwikkelen van een nieuwe mix-installatie voor een producent van cellenbetonblokken
  • Flexibele steekwagen: ontwerp en ontwikkeling steekwagen waarbij van rijrichting gewisseld kan worden
  • Automatische productielijn: ontwikkeling en installatie van (semi)automatische productielijn waarbij isolatiepanelen worden aangebracht op prefab betonelementen

Machinebouwer als vakwerk!

Machinebouw is vakwerk en het is een passie van het hele team van ingenieursbureau Twin-Tech om op zoek te gaan naar nieuwe innovatieve oplossingen voor diverse branches. Van de voedingsmiddelen industrie tot aan de bouwsector, agrarische sector en automotive bedenken en ontwikkelen wij technische oplossingen die bijdragen aan lagere uitval, hogere efficiency of slimmer omgaan met beschikbare ruimte. U kunt ons inschakelen voor:

  • Probleem analyse
  • Conceptontwikkeling
  • 3D technisch tekenen
  • Componenten selectie
  • Machine prototyping
  • Testen en installatie op locatie

Start uw project met Twin-Tech

Staat u voor een dilemma? Bestaande machine aanpassen of een nieuwe machinepark installeren? Moet uw machinepark voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving? Of zoekt u een oplossing die er momenteel niet is? Maak dan gauw een afspraak met Twin-Tech engineering via 053 760 1980 of stuur een mail naar info@twin-tech.nl.

https://www.twin-tech.nl/