0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Schuifpui op maat

Bij Schipper Ede hebben wij een schuifpui op maat laten maken. En daar zijn wij zo tevreden over, dat we graag een recensie achterlaten. Dus bij deze! Graag vertellen wij waarom we überhaupt voor een schuifpui hebben gekozen. En hoe de keuze is gevallen op Schipper Ede.

Schuifpui is populair

Op tv zagen wij in een programma over woninginrichting dat schuifpuien enorm populair zijn momenteel! En i.v.m. onze verbouwing zijn wij allerlei dingen in ons huis langs gegaan om te vervangen. Naast een verbouwing aan de tuin, een nieuwe keuken en nieuwe meubelen, zaten wij ook een beetje met de deur tussen de tuin en de woonkamer. Want die is momenteel heel erg smal. Dat terwijl er wel een heel grote tuin achter zit. Dit komt dus veel mooier naar voren bij het hebben van een schuifpui. Echter zit die er helaas niet in… Per toeval zagen wij nu weer van zulk soorten schuifpuien. En hebben wij besloten om op zoek te gaan naar een leverancier in de buurt, die zulke schuifdeuren op maat maakt en ze ook kan installeren. Want helaas hebben wij daar te weinig kennis van. En willen wel wel dat dat allemaal goed staat.

Schipper Ede

Toen wij op het internet gingen zoeken naar een leverancier van schuifpuien, kwamen wij al snel Schipper Ede tegen. Natuurlijk, daar hadden wij nog niet aan gedacht! Zij hebben hier in de regio een heel grote naam op gebied van kozijnen. Zowel kunststof als aluminium. Maar waar wij niet aan hebben gedacht is dat zij ook schuifpuien maken. Daarom hebben wij dan ook direct contact met hen opgenomen. Twee dagen later kwam al een medewerker langs om bij onze woning alles op te komen meten van wat van belang was voor het op maat maken van de schuifpui.

De schuifpui staat er nu al een aantal weken. En waar zijn er heel erg blij mee. Al helemaal met het mooie weer in het vooruitzicht!