0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Je sleutels vergeten in Gouda, en nu?

Na een lange werk en of schoolweek kom je op vrijdag middag thuis. Je grijpt naar je sleutels maar deze zitten niet in je zak… met man en macht probeer je je te herinneren waar je sleutels ook al weer zijn en dan schiet het je opeens te binnen je bent je sleutels vergeten en ze liggen nog in de woonkamer! Toch moet je op de een of andere manier wel weer naar binnen, maar hoe? De volgende tips kunnen je helpen om op een veilige en schadevrije manier in te breken in je eigen huis. Lukt dit niet, dan kan je altijd nog even slotenmaker Gouda bellen.

Natuurlijk is inbreken niet zo makkelijk als het op televisie altijd lijkt. Houd daar wel rekening mee voordat je zomaar iets gaat proberen!ER zijn verschillende sloten zoals oplegsloten en cilindersloten, elk met hun eigen zwakte

Met een pasje

Het met een pasje openen van de deur wordt ook wel flipperen genoemd. Slotenmaker en  Inbrekers flipperen door een buigbaar plastic plaatje tussen de deur en het kozijn te schuiven. Ze duwen het plaatje langzaam richting het slot en kunnen zo het sluitmechanisme van de voordeur openduwen. Zo staan zij binnen een paar seconden bij u binnen. Dit kan jij natuurlijk ook zelf proberen, misschien duurt het wat langer maar ja.. voor wat hoort wat.

Sleutel bij de buren

Heb je geen sleutel bij de buren achter gelaten? Hé! Dat is even balen! Gelukkig is er vast wel iemand anders die een kopie van jou huissleutel heeft. Probeer de persoon in kwestie eens op te bellen, en kijk even of hij of zij tijd heeft om jou uit de brand te helpen.

Via het raam

Als je dit leest is er waarschijnlijk niemand die je kon helpen. Vervelend zeg! Gelukkig zijn er nog andere manieren om de woning binnen te komen. loop bijvoorbeeld even een rondje om het huis heen. Check of er geen andere deuren of ramen open staan. Als je geluk hebt kun je misschien door een raam naar binnen klauteren.

Wil je meer weten lees dan bijvoorbeeld de website van Slotenmaker Den Haag

https://www.slotenmaker.nu/