Schadelijke ingrediënten voor Butt Cream

Een van de meest populaire producten op de markt is een butt-lotion. Er zijn zoveel verschillende merken om uit te kiezen, maar het is belangrijk om de minder effectieve merken te vermijden. Als u niet de tijd neemt om te leren welke ingrediënten gezond of zelfs veilig zijn voor uw lichaam, zou u uiteindelijk meer kwaad dan goed kunnen aanrichten. Om de hoogste kwaliteit te krijgen, moet u alleen overwegen die zijn gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Laten we de vier ingrediënten waar u op moet letten eens nader bekijken.

 

Actieve Manuka Honing is een ingrediënt dat al jaren wordt gebruikt door mensen met een gevoelige huid. Het is een van de krachtigste ingrediënten voor acne, eczeem en elke huidaandoening. Honing heeft antibacteriële eigenschappen die ervoor zorgen dat de poriën schoon blijven en dat bacteriën ze niet verstoppen. Het bevat ook antioxidanten, die helpen bij het herstellen van schade door vrije radicalen. Al deze dingen zullen je helpen er beter uit te zien en je beter te voelen.

 

Vitamine E is een krachtige antioxidant die gifstoffen uit uw lichaam kan verwijderen. Het helpt ook om de bloedsomloop en de productie van collageen te bevorderen. De natuurlijke olie in vitamine E zal je dermis hydrateren. Al deze voordelen maken dit een ideaal ingrediënt voor elk product dat is ontworpen om de billen te hydrateren.

 

Natuurlijke vitamine E is ook een krachtige natuurlijke exfoliator. Als u het op uw huid gebruikt, helpt het om dode huidcellen weg te vegen. Dit geeft je een gladdere, zachtere huid.

 

Tea tree olie is een sterk antiseptisch en antibacterieel middel. Het werkt goed voor het behandelen van snij- en schaafwonden, brandwonden en kneuzingen. Het irriteert de gevoelige huid niet en kan worden gebruikt in zeep, shampoos en crèmes. Er zijn geen schadelijke ingrediënten bekend voor billencrème met dit ingrediënt. Het werkt goed om puistjes en littekens te genezen en het zal ook uw dermis gezonder houden.

 

Sheaboter is een ander natuurlijk genezend middel. Het hydrateert de huid en bevordert de productie van collageen. Er zijn ook geen schadelijke ingrediënten voor butt lotion bekend met dit ingrediënt. Het is volkomen veilig in gebruik.

 

De plantensamenstelling genaamd functionele keratine is een nieuw ontdekt bestanddeel van de huid. Het kan de productiesnelheid van collageen en elastine verhogen. Collageen en elastine zijn de eiwitten die uw huid stevig en elastisch houden. Met de juiste mix van voedingsstoffen zal uw lichaam in staat zijn om hogere niveaus van deze eiwitten aan te maken, wat de elasticiteit van uw huid aanzienlijk zal verbeteren.

 

Het plantenextract genaamd Phytessence Wakame is een uniek soort kelp. Van dit ingrediënt is aangetoond dat het voorkomt dat hyaluronidase het hyaluronzuur in het lichaam aantast. Hyaluronzuur helpt je huid glad, elastisch en kreukvrij te houden. U moet op zoek naar de beste crème die deze ingrediënten bevat, als u al deze geweldige voordelen van deze geweldige ingrediënten wilt behouden.

 

De enige manier om echt van de voordelen van deze ingrediënten te profiteren, is door ervoor te zorgen dat ze als actief ingrediënt worden opgenomen in de billencrème die u kiest. Je wilt niet zonder hen door je leven gaan. Helaas biedt niet elk product u deze ingrediënten. Veel bedrijven gebruiken liever minder effectieve, goedkopere ingrediënten in hun producten. Als u merkt dat dit het geval is met een van de crèmes die u momenteel gebruikt, kunt u overwegen om over te schakelen op een product dat enkele van deze ingrediënten wel beva

 

Sudocrem Ingrediënten  bij Vrijnatuurlijk

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl