0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacementbureau Werkcontact

U bent werkgever. U bent als organisatie uniek. U wilt een betrouwbare partner die u meerwaarde biedt en die levert wat u vraagt. Dát is de manier waarop u wilt werken.

Niet kletsen, maar aanpakken. Luisteren en professioneel meedenken. Simpelweg het beste willen voor onze klanten. Dát is de manier waarop Outplacementbureau Werkcontact werkt.

 Als organisatie heeft u te maken met verschillende zaken op het gebied van Personeel & Arbeid. Werkcontact kan uw partner worden bij zaken op het gebied van Personeel & Arbeid, zoals:

Outplacement

Re-integratie spoor 2

Werving & Selectie

HR Point

Samenhang in aanpak

Veel organisaties op het gebied van Personeel & Arbeid bieden dezelfde producten aan. Waarin onderscheiden wij ons dan? Dat is niet in een paar woorden uit te leggen, dat moet u meemaken. Maar, we zullen toch een tipje van de sluier oplichten:

Als een van de weinige organisaties op het gebied van Personeel & Arbeid hebben wij een aparte organisatietak die 40- en 50 plussers werkzoekenden begeleidt en bemiddelt.

We zijn een hecht team. Hierdoor weten we allemaal over de lopende projecten af en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Kennis is de kern waar het om draait in een organisatie. Onze consultants volgen regelmatig opleidingen en trainingen om optimaal tegemoet te komen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Personeel & Arbeid gaat niet alleen maar over het aanbieden van een dienst. Maatschappelijk ondernemen gaat verder en vormt een essentieel onderdeel van Werkcontact.

De consultants

Uw werknemer heeft één vaste contactpersoon: de consultant. Onze consultants zijn deskundig in re-integratie. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk, kennen de weg in het woud van wetten en regels en spreken de taal van bedrijfsartsen en andere specialisten. Zij zijn daardoor uitstekend in staat om u en uw werknemer te adviseren en te ondersteunen bij de soms lastige stappen die genomen moeten worden. Een gezamenlijke aanpak is naar onze mening de beste oplossing. Opdrachtgever, kandidaat en Werkcontact zoeken samen naar een oplossing. U krijgt duidelijke informatie en wordt direct geholpen.

https://www.outplacementbureau.nl