0rk.nl
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

Ondernemingsplan laten maken

Heeft u een deskundig ondernemingsplan nodig op korte termijn? Wij maken deze voor u op maat. Is het de bank of investeerder bij wie u een aanvraag heeft ingediend, wij zorgen ervoor dat u een professioneel ondernemersplan krijgt welke u kunt inleveren.
    
De nodige analyses en cijfers zijn in onze ondernemingsplannen verwerkt en doorgerekend. Bent u nog niet zeker van enkele zaken dan is er nog niets aan de hand, wij ondersteunen namelijk onze clienten tijdens het gehele proces tot aan de uiteindelijke financiering.

Op onze site kunt u de inhoud van onze plannen zien en de daarbij behorende betaalbare prijzen. U mag bovendien in 2 termijnen betalen. Wij zijn transparant in onze prijzen, herschrijvingen zijn bijvoorbeeld kosteloos en alle bedragen luiden inclusief BTW.
    
Op het internet circuleren er genoeg aanbieders van ondernemingsplannen, echter wat ons juist speciaal maakt is onze begeleiding gedurende het gehele financieringstraject. Wij zijn niet de goedkoopste maar wel de voordeligste, we bieden waar voor uw geld. Een ondernemingsplan als plannen geen doorgang vinden, daar heeft u niets aan. <br><br>

Er zijn in Nederland genoeg financieringsmogelijkheden. De meesten denken meteen aan de bank, maar heeft u ook gedacht aan Business Angels, brouwers, groothandels, krediet-unies en regionale subsidiesinstellingen om slechts enkelen te noemen. Wij weten onze weg hierin en laten u graag hiervan profiteren.

  
Met onze ervaring kunnen we u tevens helpen met onderhandelingen bij de investeerder of makelaar. Daarnaast bezitten wij een netwerk in borgstellers voor de financiering.

Wat betreft makelaars en gemeenten, dit verschilt per kantoor en gemeente, echter over het algemeen zien ook zij graag bedrijvigheid in de straat of stad. Wij kunnen u adviseren hoe dit gesprek en de onderhandelingen het beste in te gaan.

 

https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl