0rk.nl
Image default
Management

Goed leiderschap in Corona? Train je team!

Nu we met z’n allen vrolijk aan thuiswerken zijn, neemt de onderlinge verbinding tussen teamleden steeds verder. Wat is nu goed leiderschap in corona? We zoomen een dieper op deze actuele vraag in.

Leiderschap in corona

Leiderschap in corona vraagt flexibiliteit van je jouw als leider. Het is crisis en in crisistijd worden andere vaardigheden gevraagd dan in tijden dat er stabiliteit heerst. Een van de aspecten die speelt in corona is dat mensen door het thuiswerken veel minder met elkaar samenwerken. Dit heeft hoe dan ook de weerslag op het team, hoe het met elkaar communiceert en hoe het met elkaar omgaat. Goed leiderschap in corona tijd vraagt dus om groepsgericht leiderschap

DISC training voor groepsgericht leiderschap

Een DISC training voor groepsgericht leiderschap concreet invulling te geven is een interessante mogelijkheid. Het onderlinge respect en de acceptatie zijn de grondleggers onder een team dat fijn met elkaar samenwerkt. DISC geeft dit inzicht. Als je dan als leider in een training hier de aandacht op vestigt, dan wordt samenwerken vanuit het nieuwe perspectief, op de juiste wijze belicht. Een DISC training volgen als team geeft inzicht in elkaars gedrag. Een mooie vervolgstap is een feedback geven op het gedrag van elkaar.

Training feedback als vervolgstap

Een training feedback is een mooie stap om te doen, nadat we inzicht hebben gekregen in ons gedrag. Feedback geven en ontvangen is iets dat je goed met elkaar moet afstemmen. Waar geef je feedback op? Feedback moet met respect gebeuren, wil de ander het accepteren. Hoe je dit doet, leer je in een training feedback. Leiderschap in Corona is zorgen dat je team goed blijft samenwerken en DISC en feedback helpen daarbij.

https://keyimprovement.nl/

Related posts

VoIP onbeperkt bellen en vast telefoonnummer aanvragen

Zakelijke lening aanvragen via ons netwerk

Tip: innovatiebureau