Moet je in de hoogte aan het werk? Lees hier wat je opties zijn

Als je binnenkort een klus hebt waar je de hoogte voor in moet, is het handig om na te denk hoe je daarbij wilt gaan komen. Je kunt gebruikmaken van een ladder als het niet veel hoger is dan een paar meter. Als je een klus hebt waarbij je niet vaak omhoog en daarbeneden gaat, kan een bouwsteiger een oplossing zijn. Heb je een serieus hoge klus? Dan is een hoogwerker jouw beste vriend. Hoogwerkers kun je eenvoudig huren en dat scheelt aanschaf kosten. Een partij waar je deze handige machines kunt huren is Hoogwerkt. Daar kun je allemaal verschillende hoogwerkers huren en betaal je nooit te veel. De huur wordt namelijk per uur verrekend en dat kan veel kosten schelen. 

Waar moet je op letten met een hoogwerker?

Voordat je met een hoogwerker aan de slag gaat, moet je met een aantal dingen rekening houden. Zo moet je je bedenken of je hem voor buiten, of voor binnen gaat gebruiken. Als je een hoogwerker in een binnenruimte gaat gebruiken moet je goed op letten dat de ingangen wel breed en hoog genoeg zijn. Er zijn nog veel meer punten om te overwegen, zo kun je je afvragen hoe goed is deze ondergrond voor een hoogwerker? Overleg dus altijd eerst met een specialist van het huurbedrijf, of de ruimte aan de eisen voldoet. Wil je de hoogwerker buiten gaan gebruiken, let dan op altijd op het weer. Als er namelijk te veel wind staat, harder dan windkracht 6, dan mag je de hoogwerker niet gebruiken. Ook moet je je afvragen of je wel verzekerd bent voor een hoogwerker.

Meer weten? 

Wil je meer weten over het huren van een hoogwerker? Of heb je nog vragen over de regelgeving rondom een hoogwerker? Neem dan een kijkje op de site van Hoogwerkt, daar is veel informatie te vinden over deze machines. Of neem telefonisch contact op, ze geven je graag advies en zullen als je vragen beantwoorden. 

https://www.hoogwerkt.nl/