0rk.nl
Image default
Financieel

Met Keeping word je specialist in uren registratie

Je kan je bedrijf verbeteren voor inzicht te krijgen in jouw productiviteit en uren registratie. Of je nu de werkbeleving, omzet of productiviteit wil verbeteren; informatie over gewerkte uren is cruciaal. Hoe zorg je voor goede data en hoe gebruik je deze om verbeteringen door te voeren?

 

Projecten en taken verdelen

In veel urenregistratiepakketten is het niet mogelijk om het invoeren van projecten en taken verplicht te maken. In Keeping zijn beiden mogelijk: zet het helemaal uit of maak het verplicht bij elke uren registratie. Hiermee moet bij iedere tijdregistratie dus actief informatie toegevoegd worden. Het is van belang dat je goed nadenkt over welke taken en projecten je opneemt in Keeping. Denk goed na over verschillende taken zodat werkzaamheden direct helder zijn met de naam van de actie.

 

Een vaste indeling gebruiken

Bedrijven hebben vaak een intern beleid dat medewerkers stimuleert uren fout te registreren. Bijvoorbeeld om zo een quota te halen of om zo binnen budget te blijven. Natuurlijk klinkt het maken van beleid dat medewerkers stimuleert “mooie” uren in te voeren aantrekkelijk, alleen creëer je hiermee valse data. Het is beter om iedereen te vragen uren correct in te voeren. Zo kan jij beslissingen maken op basis van realistische gegevens en echt meten wat voor impact deze beslissingen hebben. Deze impact is dan niet kunstmatig gecreëerd door jouw uren registratiebeleid.

 

Uren registratie voor de toekomst

Vergeet ook niet dat er op dit moment een ware datarevolutie aan de gang is. Feit is dat computers en algoritmes steeds beter conclusies kunnen trekken uit cijfermatige data. De algoritmes en technieken voor AI worden elk jaar weer beter en als je op tijd begint met goede data verzameling door bijvoorbeeld nu al jouw uren te registeren, heb je daar in de toekomst profijt van.

 

Start nu met Keeping

Keeping is een compleet pakket en altijd gratis voor de ZZP’er! Keeping denkt met je mee en ondersteunt je bij jouw urenadministratie. Hoe beter je jouw uren bijhoudt, hoe meer inzicht en voordeel je daaruit haalt.

https://keeping.nl/urenregistratie