0rk.nl
Image default
Gezondheid

Met een magneetbril heb je jouw leesbril altijd bij de hand

Een leesbril gebruik je, per definitie, vooral tijdens het lezen. Maar wat doe je met je leesbril wanneer je even niet met je neus in de boeken (of achter de monitor zit)? Dan zet je hem af.

Om vervolgens, als je hem weer nodig hebt, niet te weten waar je de leesbril ook alweer gelaten hebt. Goed, voor zover bekend is er nooit een serieus onderzoek gedaan naar de hoeveelheid tijd die mensen elk jaar besteden aan het zoeken van hun bril. Maar iedereen die ooit een bril heeft gedragen weet dat het aantal uren dat je verspilt met zoeken enorm is.

Een oplossing hiervoor is om je leesbril aan een koortje om je nek te dragen. Maar laten we wel wezen, met zo een bril aan een touwtje zie je er niet bepaald hip en modern uit.

Gelukkig is een slimme ontwerper op het idee van de magneetbril gekomen, een veel stoerdere manier om je leesbril nooit kwijt te raken.

Wat is een magneetbril?

Een magneetbril is een bril bevat een magneet in elk van de poten. Wanneer je jouw leesbril even niet nodig hebt, klik je deze magneten aan elkaar zodat je de leesbril heel ontspannen om je hals kunt laten hangen. En mocht je hem even aan de kant willen leggen, dan is het goed om te weten dat een magneetbril over het algemeen goed opvouwbaar is. Hij past gewoon in je borstzak.

Met een magneetbril heb je jouw leesbril dus altijd bij de hand, zonder dat je eruit ziet als een grijze muis.

Alleen de beste magneetbrillen als leesbril

Bij www.leesbrilhuis.nl vinden we het belangrijk dat je een leesbril hebt waar je blij van wordt. Dat begint bij de juiste sterkte (wij slijpen alle glazen individueel op maat), maar het gaat veel verder dan dat. Ook het design is erg belangrijk, want je wilt met je leesbril goed voor de dag komen. Maar wat we vooral heel belangrijk vinden is kwaliteit.

Daarom vind je in ons assortiment alleen magneetbrillen van bewezen kwaliteit. Het Noorse merk Nordic Glasögon is een lichte bril die erg prettig zit. Door zijn flexibiliteit is deze magneetbril erg populair onder onze klanten. En had je vroeger slechts de keuze uit één standaardmodel leesbril, deze magneetbril van Glasögen is verkrijgbaar in zes verschillende moderne kleuren. Er is dus een magneetbril voor iedereen.

Kijk zelf eens op www.leesbrilhuis.nl en zoek de bril uit die het beste past bij jouw persoonlijkheid.

https://leesbrilhuis.nl/leesbril/f-type-bril-magneetbril/