0rk.nl
Image default
Zakelijk

Medewerkers verder ontwikkelen en laten groeien

Als ondernemer wil je natuurlijk getalenteerde werknemers met veel potentieel hebben die op de juiste plek zitten. Daarnaast wil je hen helpen om zich te ontwikkelen en hun talenten zo goed mogelijk te laten groeien en in te zetten. Wanneer jouw werknemers zich ontwikkelen heeft het bedrijf hier ook profijt van. Wil jij het ontwikkelpotentieel van jouw werknemers in kaart laten brengen? Dan kan MEPD hierbij helpen! MEPD brengt dankzij een ontwikkelassessment het ontwikkelpotentieel in kaart. Daardoor is er bijvoorbeeld te zien wat kan of moet worden ontwikkeld op basis van persoonlijkheid en intelligentie. Hiermee krijg je inzicht in de doorgroeimogelijkheden van de betreffende werknemer. Daarnaast kun je het potentieel van jouw werknemers ook optimaal benutten. Dankzij een onderbouwd advies van MEPD kun je samen met de werknemer de ontwikkeling in gang gaan zetten. 

Team ontwikkeling van groot belang voor elke onderneming!

Wanneer je allemaal goede werknemers hebt, dan wil dat niet meteen betekenen dat deze werknemers samen een goed team vormen. Want goed personeel maakt zeker het verschil voor een bedrijf. Echter maakt een goed team gezamenlijk een nóg groter verschil. Hier valt bij veel bedrijven nog winst te behalen. MEPD kan jouw bedrijf of organisatie hier ook bij helpen. Dankzij ons team ontwikkeling programma (TOP) kunnen jouw werknemers een beter team worden. Binnen TOP gaat het over het organiseren van ontwikkeling op elk gewenst niveau. Hierbij gaan we in op individuele competenties, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Dit wilt MEPD bereiken door middel van samen te leren, te leiden en te sturen.

Werken jouw werknemers in teams? Dan kan het helpen om hen regelmatig bij elkaar samen te laten komen en in gesprek te gaan. Hierdoor kunnen ze meer inzichten krijgen, maar ook begrip en waardering voor elkaar krijgen. Daarnaast krijgen ze oprecht plezier in de samenwerking. MEPD wilt met TOP de interactie en prestaties van het team beïnvloeden en het team beter laten functioneren. Samen met MEPD worden verschillende competenties gestimuleerd en gaat het volledige team beter presteren. Wil jij jouw team ontwikkelen? Neem contact op met MEPD en maak een afspraak!

MEPD: Ontwikkelen en meebewegen met de veranderende markt

Tegenwoordig zijn veel markten constant in beweging en wordt er van bedrijven verwacht dat ze meebewegen. Hierin moeten de werknemers zeker niet vergeten worden, ook zij moeten meebewegen binnen de markt. MEPD wilt bedrijven en mensen helpen om met deze ontwikkelingen mee te gaan. Omdat MEPD dit doel voor ogen heeft worden er verschillende trajecten verzorgd op gebied van; ontwikkeling, outplacement en inzetbaarheid. Hierbij richt MEPD zich altijd op de mens, continuïteit en groei. Wanneer je met MEPD in zee gaat, dan krijg je een partij dat professioneel, persoonlijk, betrokken en gedreven is. Samen met hen kun jij, jouw werknemers en het bedrijf de ontwikkelingen in de veranderende markt bijhouden en meebewegen. Wil jij meer uit jouw werknemers, team en bedrijf halen? Neem dan contact op met MEPD en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!