0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Kwaliteit en gemak dienen de mens bij elektrische boilers van DAT.

Kwaliteit en gemak dienen de mens bij elektrische boilers van DAT.

U wilt op een duurzame manier uw water verwarmen? Dat is nu super eenvoudig dankzij de nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers.

De nieuwste elektrische boilers van het bekende merk DAT zijn voorzien van een smart controller.

Een smartcontroller zorgt ervoor dat uw persoonlijke verbruik in kaart wordt gebracht.

Zo wordt ervoor gezorgd dat, aan de hand van een bepaald algoritme de elektrische boiler zichzelf programmeert op de meest energiezuinige wijze, zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt. 

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te koop op de website van elektrischeboiler.eu en zijn in verschillende volumes te verkrijgen; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk bestaat ook nog een ander model; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is vooral handig op plaatsen waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is.

Je kunt namelijk kiezen voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Ideaal voor campings, zomerhuisjes of grotere projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is net als de DAT-Aparici Eco smart een bijzonder energiezuinige boiler. Ook dit model is uitgerust met een SMART controller die zichzelf programmeert voor een zo zuinig mogelijk verbruik.

 

Het verschil tussen de twee boilers zit in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp, met een diepte van slechts 28 cm. Deze boiler kan gewoon in het zicht gehangen worden door het fraaie ontwerp.

De DAT-Aparici Eficiente is uitgerust met 2 tanks met in elke tank een eigen anode en verwarmingselement. Zodoende vindt er minder warmte verlies plaats en zal de boiler een snellere opwarmtijd hebben.

Beide elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te te koop in; 30, 50, 80 en 100 liter. De elektrische boilers worden geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

 

Beide boilers hebben een energielabel A/B.

Dus wilt u besparen op uw stroomkosten zonder in te boeten op kwaliteit, gemak en luxe kiest u voor een van deze elektrische boilers.

Kijkt u ook eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze en vele andere elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Related posts

Hoe kan ik mijn dak het beste isoleren?

Wegwerptafelkleed met palmblad – ideaal voor grote feesten en verjaardagen

Voorkom een lekkage tijdens de herfst!