0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Jas bedrukken? Enkele originele ideeën op een rijtje

Zoek je voor jouw personeel een bedrukte bedrijfsjas? Een jas bedrukken kan op diverse manieren en helpt je om jouw personeel er representatief, netjes én herkenbaar uit te laten zien. Door te kiezen voor jassen met opdruk valt je bedrijf meer en positief op en kun je op een slimme manier het imago van je bedrijf verbeteren. Maar welke mogelijkheden zijn er als je een jas wilt laten bedrukken? Hieronder hebben we de meest originele ideeën voor een fraai bedrukte jas voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en val met jouw bedrijfsjassen ook op te midden van de grijze massa!

Kies voor het borduren van jassen

Een van de mogelijkheden om een jas te bedrukken, is door te kiezen voor borduurwerk op de jas in plaats van opgedrukte letters. Borduurwerk op jassen gaat niet alleen langer mee dan opgedrukte letters, maar ziet er ook professionelere en verzorgder uit. Zoek je dus een fraaie en representatieve jas voor jouw medewerkers, dan is borduren een prima optie. Tegenwoordig is het mogelijk om zowel de bedrijfsnaam met gewenste gegevens, als ook het bedrijfslogo op een jas te laten borduren.

Jassen bedrukken met een opgedrukt bedrijfslogo

Het laten opdrukken van letter en logo’s op bedrijfsjassen in plaats van deze in te borduren, is ook een prima idee. Het voordeel hiervan is dat er tal van keuzemogelijkheden zijn qua ontwerp kleuren en vormgeving. Daarbij zijn opdrukletters voordeliger dan geborduurde jassen. Zeker wanneer je voor jouw personeel een grote hoeveelheid jassen nodig hebt, is gebruikmaken van opdrukletters dus een goede keuze. Je bent dan een stuk goedkoper uit dan wanneer je kiest voor borduren.

Namen op de jassen laten drukken

Een origineel idee voor als je bedrijfsjassen zoekt, is ook om unieke jassen per personeelslid te ontwerpen. Zo kun je ervoor kiezen om een jas te ontwerpen voor iedere medewerkers persoonlijk, met op de achterkant zijn of haar naam. In de praktijk blijkt dat medewerkers dit enorm waarderen en de jas daardoor ook in hun vrije tijd gaan dragen. En dat betekent natuurlijk meer exposure voor jouw bedrijf, als je tenminste ook het bedrijfslogo en/of de bedrijfsnaam op de jas laat zetten. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Een wervende of humoristische spreuk op de achterkant

Wil je op een positieve en slimme manier de aandacht trekken met de jassen van jouw bedrijf? Dan is het leuk om op de achterkant of voorkant een opvallende, humoristische of pakkende yell te zetten. Hierdoor trek je automatische de aandacht van passanten en kun je die aandacht ook op jouw bedrijfsnaam en/of logo richten. Probeer, als je voor een leuke spreuk of een motto kiest, humoristisch te zijn. Leuke spreuken blijven beter hangen bij de mensen die ze lezen en maken jouw bedrijf op lange termijn herkenbaar en menselijk. Daarbij kun je je fantasie en ideeën de vrije loop laten. Een goede manier dus om jouw bedrijf onder de aandacht van anderen te brengen.

https://www.hurricane.nl/