0rk.nl
Image default
Vakantie

Huur eens een tiny house

Een paar jaar geleden had nog (bijna) niemand van de term tiny house gehoord, maar nu zijn ze helemaal “hot”. Hoewel het overgrote deel van de Nederlanders nog steeds in een standaard rijtjeshuis woont, staan overal mensen op die besluiten dat “less” inderdaad “more” is. Maar om nu gelijk je hele leven zo om te gooien, en voortaan te wonen in een huis van maximaal 50 vierkante meter, dat is nogal wat.

Gelukkig hoef je niet per sé te verhuizen om van een tiny house te genieten. Er zijn namelijk ook steeds meer tiny houses beschikbaar als vakantie adresje.

Alles voor je vakantie in een tiny house

Door handig gebruik te maken van de beschikbare ruimte is een tiny house verrassend ruim. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je in je vakantiehuisje elke avond een klapbed moet opmaken, of dat je buiten moet douchen onder een emmer met gaten in de bodem. Nee, een tiny house is verrassend volledig ingericht en heeft een volledige keuken en eigen badkamer. We zeggen daarom weleens “Een tiny house is een groot genot”.

Door de praktische indeling en de moderne inrichting is de sfeer in een tiny house uitermate charmant. Dat maakt de tiny houses perfect voor een romantisch weekend met je partner, maar ook voor een leuke vakantie met het gezin.

Een betrouwbaar vakantieadres

Zoals bij elke nieuwe trend zitten er tussen de aanbieders van tiny houses ook een paar cowboys. Dat is niet iets waar je op zit te wachten. Maar ja, hoe pik je de betrouwbare aanbieders eruit? Bij glampings.com hebben wij die selectie alvast voor je gemaakt. Wanneer je via de website een tiny house voor je vakantie boekt, weet je zeker dat het helemaal snor zit.

De geselecteerde tiny houses voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en staan veelal op gerenommeerde recreatieparken. Dat betekent dat je ook gebruik kunt maken van alle faciliteiten die een dergelijk park heeft te bieden. Je blijft immers niet je hele vakantie binnen zitten, toch?

Boek dus vandaag nog jouw tiny house via glampings.com

https://www.glampings.com/