0rk.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

HRM-adviseur HRM Werkt

Bij HRM Werkt heb ik te maken gehad met een heel goede HRM-adviseur, die uitstekend HRM advies heeft gegeven aan mij. Ik heb namelijk te maken met dat ik op zoek ben naar nieuwe medewerkers, in verband met de groei die het bedrijf doormaakt. Maar dan wil ik natuurlijk wel door blijven groeien. En dat kan alleen met de juiste medewerkers. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een adviseur op gebied van HRM, die mij daar uitstekend bij kan helpen.

HRM Advies

Omdat ik nog geen ervaring heb met iemand voor hrm advies, ben ik gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik de website van HRM Werkt tegen. Daar las ik dat hij mij in allerlei verschillende scenario’s kan helpen. Waaronder bij het zoeken van nieuw personeel. Perfect dus! Ik heb dan ook direct een afspraak met hem ingepland.

Hij kwam al twee werkdagen later bij mij langs, om te vragen waarvoor ik precies een HRM-adviseur wil hebben. Daarbij gaf ik aan dat dat met name is om mee te denken over welke personeelskosten erbij komen kijken. En natuurlijk waar ik de beste medewerkers kan vinden en waar ik dan op moet letten. Vooral bij het selecteren heb ik hulp nodig. Want het vakgebied waar ik medewerkers zoek, daar zijn er best wel veel van. Terwijl er weinig vraag naar is. Dus verwacht ik wel degelijk dat ik er veel reacties op ga krijgen.

Nieuwe medewerkers

Toen wij dat allemaal hebben doorgelopen en hij, van HRM Werkt, duidelijk aangaf wat hij hierin voor mij kan betekenen, was ik direct overtuigd van zijn kunnen. Wij zijn dan ook aan de slag gegaan met het selecteren van de in onze ogen juiste medewerkers. Ik heb er nu dan ook een paar aangenomen. En die functioneren heel erg goed. Daar speelt de rol van HRM Werkt met zijn HRM advies natuurlijk een zeer grote rol in. Een echte aanrader dus!