0rk.nl
Image default
Entertainment

Het Crafty Pony sokken en kousen set, zodat jij je knuffelpaard kan personaliseren

Het Crafty Pony sokken en kousen set, zodat jij je knuffelpaard kan personaliseren.

 

Kinderen kunnen met het sokken en kousen set hun Crafty Pony paardenknuffel personaliseren. Het is gemaakt van fleece stof en is eenvoudig aan te trekken bij het knuffelpaard. Ze kunnen vastgenaaid worden zodat ze beter blijven zitten. In de set zitten twee sokken en twee kousen met een instructieboek van 8 pagina’s, welke kinderen meer leert over sokken en kousen bij een paard, ook helpt het met verbeeldingskracht en behendigheid te ontwikkelen. De Crafty Pony is met zijn 48 cm ook een groot knuffelpaard.

 

Paarden en pony’s hebben vaak witte aftekeningen op het gezicht en benen. Deze zijn al vanaf de geboorte zichtbaar en blijven hetzelfde gedurende het leven van het paard of pony. Elke aftekening is uniek, ze worden ook op paspoorten getekend zodat ze het paard kunnen identificeren aan de hand van de aftekening. De onderdelen van het been van een paard heten ook wel punten; de koot is het bot tussen het kogelgewricht en de hoef, de kroonrand is waar de hoef op de huid aansluit.

 

Sokken en kousen, hoe kan je het verschil zien?

  • Een sok is wit haar dat begint bij de hoef en eindigt gedeeltelijk tussen de vetlok en de knie of het spronggewricht.
  • Een kous is wit haar dat begint bij de hoef en loopt op tot aan de knie of spronggewricht, soms zelfs hoger.

 

Witte markeringen beginnen bij de kroonrand en strekken zich uit boven het been. De kroonrand is een witte rand, net boven de hoef. Bij de koot kan het witte oplopen tot het kogelgewricht.

 

Hoe maak je de sokken van je knuffelpaard schoon?

Als je naar een concours gaat en je moet de sokken van je paardenknuffel schoonmaken kan je het beste eerst je knuffelpaard vastmaken met een halstertouw aan het halster, zo kan hij niet weglopen. Vervolgens doe je wat paardenshampoo in een emmer met warm water en was dan de sokken van je knuffelpaard, spoel daarna de sokken na met schoon water, zodat er geen zeep meer op je paardenknuffel zit.

 

Wil jij nou ook een ruiter voor je paardenknuffel? ->> Sokken en kousen set Crafty Pony

https://craftyponies.nl/