0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Geniet het hele jaar door van een loungeset voor in de tuin

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, een dakterras of een groot gazon, in alle gevallen is er meer dan genoeg ruimte voor een loungeset voor in de tuin. Je creëert met een loungeset direct meer sfeer en je benut de buitenruimte vele malen beter. Geniet met je partner, met het gezin, met de familie of met vrienden van een heerlijke avond buiten eten en borrel tot in de late uurtjes na.

Een loungeset voor in de tuin in verschillende uitvoeringen

 

Vandaag de dag is een loungeset voor in de tuin verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waan je even in een ver land met een prachtige set van bamboe, kies voor een duurzame set van wicker of voor een stijlvolle set van luxe hout. Het is maar net wat voor stijl je graag terug ziet komen in jouw achtertuin. De buitenruimte is immers het verlengstuk van je woning, dus het is meer dan normaal dat je beide ruimtes in overeenstemming wilt hebben. Naar wat voor stijl gaat jouw voorkeur uit?

 

Combineer een loungeset voor in de tuin met bijpassende loungestoelen

 

Wie aan een loungeset voor in de tuin denkt, denkt al snel aan een ruime bank die meer dan genoeg plek biedt voor een groot gezelschap. Echter zijn er tegenwoordig nog veel meer mogelijkheden. Combineer een bank bijvoorbeeld met relaxte loungestoelen of kies voor een groot eetgedeelte voor buiten en combineer de bank met een praktische tafel. Heb je weinig ruimte ter beschikking, bijvoorbeeld omdat het om een klein hoekje in de tuin, een balkon of een kleiner dakterras gaat? In dat geval kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om enkel een aantal mooie loungestoelen neer te zetten. Ook voor jouw ruimte zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/loungeset