Fijne spullen voor in huis bestel je op Deens.nl

Een Ferm Living plantenbak van metaal dat afgewerkt is met een olijfkleurige coating. De box is groot en diep, je kunt er meerdere planten in kwijt. Het ontwerp is strak en tijdloos; deze bak past in allerlei interieurs. Geen groene vingers? Gebruik ‘m gewoon als opbergplek voor bijvoorbeeld kranten, tijdschriften en boeken.

Voor aan de muur bevelen we een Urban Cotton wandkleed aan. Overigens: er zijn meer dan 20 originele ontwerpen om uit te kiezen. Sommige in Japanse stijl, andere met afbeeldingen van vrouwengezichten. Ook qua maat is er variatie: van klein tot middelgroot en groot.

Ben je die koude voeten beu, dan is het de hoogst tijd voor een warm en zacht vloerkleed. Merken die tot je beschikking staan zijn onder meer HKliving, Madam Stolz, House Doctor en Nordal. De Blush is een Nordal kleed van 200 bij 290 cm. Het speelse patroon en de kleuren paars, roze en lavendel maken Blush tot een echt kunstwerk. De uitstraling is hip en huiselijk tegelijk.

We zouden eindeloos door kunnen gaan met dit soort omschrijvingen, maar het lijkt ons een beter idee je wat tips te geven. Adviezen om slim te winkelen op Deens.nl.

  1. Zoek gericht binnen de hoofdrubrieken die we bovenaan al beschreven.
  2. Sorteer verder naar kleur, materiaal, woonstijl en / of prijs.
  3. Bekijk de levertijd. Het overgrote deel van de voorraad kan direct verzonden worden, maar de handgemaakte artikelen laten soms iets langer op zich wachten.
  4. Beslis wat je vandaag wilt kopen.
  5. Klik op ‘afrekenen’ en vervolgens ‘doorgaan met bestellen’.
  6. Vul de gevraagde gegevens in en betaal.

Tot het moment van aflevering, word je via mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Is het lastig inschatten wanneer je thuis bent, kies dan voor een afhaallocatie in de buurt.

https://www.deens.nl/nl/