0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Elektrische schuifdeur: helemaal coronaproof

Misschien ken je die oude mop wel over wie het vriendelijkst in huis is. Inderdaad, de deurknop, want die geeft iedereen een hand. Dit mopje is niet alleen zou oud als de weg naar Keulen, maar dankzij corona (COVID-19) ook volkomen achterhaald.

Eigenlijk zou je de deurknop bij elk gebruik moeten ontsmetten, net zoals winkelwagentjes en dergelijke. Maar echt gastvrij naar je klanten komt het niet over, wanneer je steeds met een doekje ontsmettingsmiddel achter hem of haar aanloopt (uiteraard op anderhalve meter afstand). En al zou het je niet kunnen schelen hoe het overkomt, het is zo’n gedoe.

Neem daarom rigoureuze maatregelen en neem voorgoed afscheid van de deurknop. Vervang de deuren in je bedrijf door een elektrische schuifdeur. Een schuifdeur reageert, dankzij de bewegingssensor, op beweging en gaat dus automatisch open wanneer een klant je bedrijf wil binnentreden of verlaten.

Het is ook mogelijk om de schuifdeur op afstand te bedienen. Ideaal wanneer je controle wilt houden over wie je bedrijf binnenkomt.

Voordelen die verder gaan dan corona

Overigens is een schuifdeur sowieso een goed idee. Zo zorgt een automatische schuifdeur voor een betere doorstroming, meer veiligheid en (dankzij het sterke glas) voor meer lichtinval. Zo maak je een veel gastvrijere indruk op je klanten. Met twee automatische deuren achter elkaar zorg je ook nog eens voor een luchtsluis waardoor je in de winter veel minder warmte verliest. En dat scheelt weer in de stookkosten.

Nieuwsgierig of een elektrische schuifdeur ook bij jouw bedrijf werkt? Kijk dan op www.automatischedeuren24.nl en maak direct een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Inmiddels hebben we al 20 jaar ervaring met alle vormen van automatische deuren. Dankzij onze ruime ervaring hebben we altijd de juiste oplossing voor je bedrijf. We werken alleen met kwaliteitsmerken (denk aan Chameo, Entrematic, Ditec), die de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Wij helpen je graag met de installatie van je elektrische schuifdeur én kunnen ook het onderhoud van A tot Z voor je verzorgen.