0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Een stofzuiger special voor mensen met huisdieren

Iedereen met een huisdier weet hoe vervelend het kan zijn om al die dierenharen op te moeten zuigen. Daar heeft Dyson iets op bedacht. Je kent Dyson ongetwijfeld als een kwaliteitsmerk dat snoerloze stofzuigers levert met een mooi design. Dat is precies wat je van een Dyson V11 animal stofzuiger kunt verwachten. Elke Dyson stofzuiger is daarnaast voorzien van innovatieve technologie. Want naast kwaliteit en design is dat waar Dyson zich mee onderscheidt van andere stofzuigermerken. Voor de Dyson V11 animal is dat onder andere de technologie voor de dierenharen.

Opzetstuk voor dierenharen (en mensenharen)

Daar is namelijk een speciaal opzetstuk voor ontwikkeld. Deze zuigt de haren op en zorgt dat ze je stofzuiger niet verstoppen. Je kunt je voorstellen dat een hoop honden- of kattenharen de stofzuiger snel verstoppen waardoor de zuigkracht vermindert. Niet met een Dyson V11 animal. Bovendien is de V11 serie van Dyson al één van de meest krachtige stofzuigers die tot nu toe op de markt gebracht zijn door Dyson. De Dyson V11 animal heeft daarnaast een opzetstuk dat gericht is op die dierenharen en het voorkomen dat deze de stofzuiger verstoppen. Dat werkt overigens evengoed voor lange mensenharen.

Meer van Dyson

Dyson V11 technologie is meer dan alleen het effectief en krachtig opzuigen van haren. Je kunt ook op het scherm zien wat er allemaal voor stof wordt opgezogen. Je houdt zo precies bij wat je allemaal uit je huis haalt aan soorten stof. Daarnaast zie je op het scherm hoe lang je nog kunt zuigen. De batterij van de Dyson V11 is goed voor een uur stofzuigen. Heb je een tweede batterij, dan kun je natuurlijk langer zuigen.