0rk.nl
Image default
Sport

Een origineel teamuitje? Dit moet je lezen!

Teamuitjes zijn, wanneer alles goed gaat, altijd erg leuk en gezellig. Buiten dat wordt het ook vaak gezien als een teambuildingsactiviteit waardoor werknemers nader tot elkaar komen. Goed voor de geest én goed voor op de werkvloer! Maar toch blijft het altijd lastig om tijdens het plannen niet weer op de bowlingbaan te eindigen. Begrijp me niet verkeerd, bowlen is hartstikke leuk maar niet bepaald origineel meer. Check hieronder een aantal originele teamuitjes die gegarandeerd worden onthouden en die ook nog eens zijn vruchten zullen afwerpen op de werkvloer.

Het sportieve teamuitje

Met een sportief teamuitje sla je meteen twee vliegen in een klap. Het is niet alleen leuk maar de werknemers worden ook lichamelijk weer even goed aan het werk gezet. Een echte win-winsituatie! Neem bijvoorbeeld De Voetbalfabriek in Almere. Hier kun je terecht voor maar liefst 9 verschillende voetbal gerelateerde team activiteiten. Je kunt er o.a. voetgolven, voetbaldarten en Teqball spelen. Ruil de bowlingbal in voor een voetbal!

 

Het verbindende teamuitje

Voor een uitje dat jouw medewerkers verbindt, is een teambuildingsactiviteit perfect! Werk samen om een Escaperoom uit te komen of om een Wipe Out parcours veilig over te steken. Jouw werknemers leren op een toffe, uitdagende manier beter met elkaar te communiceren onder druk. Reken maar dat dat effect heeft op de werkvloer!

 

Het smaakvolle teamuitje

Een uitje waar je de tanden in wilt zetten. Volg met zijn allen een kookworkshop en bereid samen een heerlijk diner. Niet alleen het koken onder leiding van een kok zorgt voor leuke gesprekken maar ook het opeten ervan zullen een aantal boekjes opendoen over de werknemers. Ook dit soort personeelsuitjes zijn goed voor de onderlinge omgang op de werkvloer en vallen ook onder teambuildingsactiviteit.

 

Het extreme teamuitje

Als laatste een uitje voor de echt waaghalzen onder ons. Samen met jouw team iets meemaken wat je never nooit niet zal vergeten, brengt jullie pas echt dicht bij elkaar! Met zijn allen uit een vliegtuig springen is een van die teamuitjes die je altijd bij zal blijven. Buiten dat het super is om te delen op social media zullen ook de (potentiële) werknemers stijl achterover slaan bij het horen van deze activiteit. Hier scoor je punten mee!