0rk.nl
Image default
Zakelijk

Een kantoormeubel moet in Nederland, de beste keuze zijn

Een kantoormeubel komt steeds vaker voor in kantoren, maar kunnen in Nederland lastig te vinden zijn.

Gelukkig zijn er hier verschillende plaatsen die de verstelbare bureaus verkopen.

Wat betekent dat je er geen moeite mee zult hebben om er een te krijgen als je het nodig hebt! Hier zijn vier redenen waarom de beste gemaakte tafels in Nederland, de beste keuze zijn.

2 redenen:

Vooral als u veel tijd aan een bureau doorbrengt.

Het gebruik van een kantoormeubel is een manier om uw activiteitsniveau tijdens uw werkdag te verhogen (naast het nemen van pauzes om op te staan ​​en rond te lopen).

Kwaliteit van materialen

Wanneer je op zoek bent naar een elektrisch verstelbaar bureau.

Is het niet alleen belangrijk om rekening te houden met de prijs, maar ook met de kwaliteit.

Bij aankoop van een made in Netherlands staat kwaliteit voorop. Als je het zeker wilt weten is een elektrisch bureau van hoge kwaliteit beter dat niet na verloop van tijd kapot gaat, moet je een merk vinden dat deze bureaus vervaardigt met duurzame materialen zoals staal en hout.

Het merk Vertdesk gebruikt bewerkt hout uit duurzame bossen en heeft zich gevestigd als een van Europa’s toonaangevende merken als het gaat om ergonomische kantoormeubelen.

Als u als klant op zoek bent naar een stabiel en duurzaam product, kies dan vandaag nog voor een ergonomisch bureau van Kantoormeubelen.pro!

elektrisch bureau

Kwaliteit van het mechanisme

De kwaliteit van het mechanisme moet altijd uw eerste overweging zijn bij het kiezen van een elektrisch bureau.

Als je besluit om er een te gebruiken die in China is gemaakt, is het een goed idee om iets te selecteren dat goede recensies heeft gekregen op sites zoals Amazon.

Europese of Amerikaanse fabrikant

Als u echter kiest voor een Europese of Amerikaanse fabrikant zoals Humanscale of Jarvis. U kunt er zeker van zijn dat u iets van superieure kwaliteit en vakmanschap krijgt.

De mechanismen zullen in de loop van de tijd zijn getest en zullen zeker veel langer meegaan dan die welke in Azië zijn gemaakt.

Het kost misschien meer vooraf, maar het is het na verloop van tijd waard omdat ze niet zo vaak kapot gaan.

Garantie

Als u overweegt een kantoorbureau aan te schaffen, koop dan bij een bedrijf dat een solide garantie biedt.

Garanties duren meestal 1-2 jaar en variëren afhankelijk van specifieke fabrikanten.

Niet alle garanties zijn gelijk; sommige zullen defecten dekken die verband houden met vakmanschap. Terwijl andere zich mogelijk niet uitstrekken tot functionele problemen die zich in de loop van de tijd ontwikkelen.

Duurzaamheid

De beste kantoorbureaus, zoals die in Nederland worden gemaakt. Die gaan vele jaren mee en kunnen een ton aan gewicht aan.

U kunt online goedkope modellen vinden die misschien een tijdje werken, maar u zult ze elk jaar of twee vervangen. De duurdere bureaus gebruiken stalen frames en nemen vier tot acht uur in beslag om te monteren.

Wil je een verstelbaar meubel dat tegen een stootje kan, kies dan voor een van deze stevigere modellen.

duurzame bureau

Persoonlijke voorkeur

In plaats van je lengte te kiezen op basis van persoonlijke voorkeur, probeer er dan een te gebruiken met geïntegreerde voedingssystemen. Die zijn met een druk op de knop kunnen worden aangepast.

Als je eenmaal aan een verstelbaar bureau gaat zitten, hoef je niet meer op te staan ​​tot het tijd is om te vertrekken!

Help & Ondersteuning

Als je overweegt een meubel voor in de kantoor aan te schaffen. Raad ik je aan om er een te zoeken die in Nederland is gemaakt.

Dit is niet alleen waar ze voor het eerst werden uitgevonden en waar de meeste nog steeds worden gemaakt. Maar ze worden ook ondersteund door een meer dan gemiddelde garantie dan hun tegenhangers.

Apparaat

Om te beginnen moeten alle meubels een soort apparaat hebben waarmee uw monitor of laptopcomputer aan beide uiteinden (de boven- en onderkant) op hun plaats wordt vergrendeld.

Het zal niet per se diefstal voorkomen als uw bureau wordt gestolen, maar het voorkomt dat uw spullen tijdens het transport worden weggegooid. Wat kan gebeuren als u voor een goedkoper merk kiest.

Waar voor je geld

Als je niet veel geld te besteden hebt aan een elektrisch verstelbaar bureau, dan kun je het beste voor een gebruikt model gaan.

Ze zijn relatief goedkoop te krijgen en hebben vaak nog jaren van leven in zich. Op deze manier krijg je een bureau van hoge kwaliteit zonder dat je gloednieuwe prijzen hoeft te betalen.

Natuurlijk, als je niets anders wilt dan eersteklas producten en kwaliteitscontrole erg belangrijk voor je is. Ga dan voor gloednieuwe producten; de kans is groot dat uw lokaal vervaardigde bureaus sowieso niet bestand zijn tegen geïmporteerde modellen.

Let er wel op dat je zowel naar prijs als naar kwaliteit kijkt bij het vergelijken van kantoormeubels gemaakt in Nederland met andere modellen uit heel Europa (en daarbuiten).

bureaus

De omgeving

Bureaus die elektrisch werken is ‘made in The Netherlands’ en komen zowel je fysieke als mentale gezondheid ten goede. Wetenschappers hebben een verband gevonden tussen te veel zitten of heel weinig bewegen, en gezondheidsrisico’s op de lange termijn, zoals diabetes en hartaandoeningen.

De beste oplossing om deze risico’s te vermijden, is te kiezen voor een meubel die elektrisch werkt. Waarom?

App

Want in tegenstelling tot andere bureaus waarop je handmatig van hoogte moet veranderen. Zijn veel kantoormeubels op afstand te programmeren via een app! Dit betekent dat u niet elke keer hoeft op te staan ​​van uw bureau als u van omgeving wilt veranderen.

Je kunt het programmeren wanneer het jou het beste uitkomt (of zelfs spraakopdrachten gebruiken als je een slim apparaat hebt). Bijvoorbeeld werken aan iets dat concentratie vereist?

Makkelijk onderhoud

Het enige probleem met een kantoormeubel gemaakt in Nederland is dat het voor de meeste mensen een flinke investering is.

Als je je bureau made in Nederland niet onderhoudt, kan het uit elkaar vallen en totaal onbruikbaar zijn.

Onderhoud

Zelfs met goed onderhoud levert het echter nog steeds een groot rendement op uw investering. Een bureau kan tien jaar of langer meegaan als ze goed worden onderhouden.

U hoeft zich als klant geen zorgen te maken over het om de paar jaar repareren en vervangen van uw bureau wanneer u koopt bij topfabrikanten zoals URUP.

Hoe het voelt om het bureau in de loop van de tijd te gebruiken (geluk!)

Zitten aan een verstelbaar bureau is een beetje alsof je jezelf toestemming geeft om een ​​pauze te nemen.

In plaats van jezelf te dwingen aan je bureau te blijven zitten als je moe of stijf bent, heb je een makkelijke oplossing: verstel het.

En omdat deze bureaus meerdere keren per dag versteld kunnen worden, is het heel eenvoudig om een ​​opstelling te vinden die voor jou prettig aanvoelt.

elektrische bureu

Werkdag

Door de druk weg te nemen om de hele werkdag aan uw bureau te blijven zitten en gemakkelijk van houding te kunnen veranderen. Helpen deze meubelen sommige van die pijntjes en kwalen die ontstaan ​​door de hele dag zitten te voorkomen.

Bovendien blijkt uit onderzoek dat door korte pauzes te nemen tijdens het zitten (ongeveer elke 20 minuten), we onze hersenen scherp en actief houden, wat betekent dat we na verloop van tijd productiever werken!

Het ontwerp

 

Een functioneel, ergonomisch bureau is een belangrijk hulpmiddel als u uw productiviteit wilt verbeteren.

Als je nog steeds een traditionele desktop-opstelling gebruikt en iets wilt dat gemakkelijk gedurende de dag kan worden aangepast (zoals een sta-bureau of zelfs een zit-sta-bureau), is het misschien tijd om een ​​elektrische tafel te overwegen.

Tabellen

Dat gezegd hebbende, niet alle tabellen zijn gelijk gemaakt – sommige werken beter dan andere. Hier zijn enkele redenen waarom een kantoormeubel is gemaakt in Nederland meer waarde bieden dan andere producten die er zijn

Vergadertafels

In de loop van de tijd zijn vergaderingen steeds gewoner geworden. Veel bedrijven eisen van hun werknemers dat ze meerdere keren per week vergaderingen bijwonen en sturen zelden een project naar huis zonder een of andere vergadering.

We zijn er zo aan gewend geraakt dat ze vaak nodig lijken. In werkelijkheid zouden de meesten van ons (aan weerszijden van de tafel) waarschijnlijk minder of kortere vergaderingen kunnen gebruiken – of helemaal geen.

Dus welke soorten vergaderingen moet je overslaan? Dit is onze top drie

 

https://www.youtube.com/watch?v=rDJi2sRa3wA