0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Drie redenen om een schilderij aan de muur te hangen

Heb jij ook een kale muur in de woonkamer die wel wat meer aandacht verdient? Een opvallend schilderij kan een ietwat saaie eentonige kamer echt een boost geven. En wist je dat een tof schilderij tegenwoordig echt niet meer zo duur hoeft te zijn? In dit artikel geven we je drie redenen om vandaag nog een schilderij aan de muur te hangen. 

De eyecatcher van je woonkamer 

Met schilderijen kan je alle kanten op. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schilderijen in allerlei stijlen. Zo vind je altijd wel een schilderij die helemaal bij jouw interieur past. Je kunt voor een heel bescheiden schilderij gaan, maar je kunt ook onwijs uitpakken met een echte eyecatcher. Je zult zien dat door een tof schilderij te plaatsen op een prominente plek aan de muur je woning completer aanvoelt. 

Altijd gespreksstof 

Ben je niet zo goed in smalltalk en valt een gesprek bij jou wel eens stil? Een schilderij is de oplossing. Een schilderij is eigenlijk net als het weer: iedereen heeft er wel een mening over en er valt altijd wel iets over te zeggen. Het is bovendien ook heel leuk om over jouw kunst in huis te praten, zeker als het schilderij voor jou een betekenis heeft. Door zo’n gesprek leer je de stijl (en persoonlijkheid) van elkaar goed kennen.

Afwisseling in huis

Wat is leuker dan een schilderij? Meerdere schilderijen! Je kunt schilderijen door hun platte vorm vrij makkelijk opbergen. Je kunt dus meerdere schilderijen kopen en deze met elkaar afwisselen. Hang bijvoorbeeld iedere maand een andere schilderij op. Nog leuker is het om de accessoires in je woning op het schilderij af te stemmen. Hang je een schilderij op met blauwtinten? Ga dan voor blauwe kussentjes op de bank en zet blauwe kaarsen neer. Zo creëer je iedere maand of ieder seizoen een hele andere sfeer in huis. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/