0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Borden bedrukken – Kies kwaliteit

Door je borden of schalen te bedrukken komt je logo dagelijks in beeld. Het bedrukken van je bord biedt daardoor een leuk mogelijkheid om jezelf in de kijker te spelen.

Alle soorten en maten

Borden en schalen zijn er in eindeloos veel soorten en maten en gebruik je de hele dag door. Bij ontbijt, lunch, tussendoortje of avondmaaltijd, ieder eetmoment kan een bord of schotel gebruiken. Maar een bord is meer dan een “onderzetter” het formaat van het bord heeft invloed op de beleving van hoe groot een portie is terwijl de vorm van het bord veel doet voor de uitstraling. Niet voor niks wordt er door voedingscoaches vaak geadviseerd om een kleiner bord te gebruiken als iemand wil afvallen. Maar een tafel met allemaal kleine borden gaat juist weer ten koste van de luxere uitstraling die een groter bord vaak met zich mee brengt.

Borden en schalen met logo

Om van de gedekte tafel een mooie eenheid te maken is het een goed idee om je borden en schalen te bedrukken met een logo. Dit zorgt ervoor dat alles bij elkaar past en het geeft een mooie mogelijkheid om subtiel reclame te maken voor je horecabedrijf. 

Wel is het slim om na te denken over de plaats van je logo. Als je een bord op de rand bedrukt is het logo continu in beeld en het geeft de mogelijkheid om de borden allemaal met het beeldmerk in dezelfde richting te plaatsen. Aan de andere kant is een logo op de rand wat dominanter in beeld en bij het draaien van de borden kan het wat rommelig ogen.

Een logo in het midden van een bord of schaal zorgt wat meer voor een verrassingseffect doordat het logo pas zichtbaar wordt tijdens of na het consumeren van het gerecht. Hierdoor is het logo subtieler aanwezig maar komt het juist beschikbaar tijdens het positieve gevoel van het nuttigen van de maaltijd.

Borden bedrukken voor in de horeca

Als je borden laat bedrukken voor in je restaurant, café, lunchroom of snackbar is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de bedrukking. Niet alleen moet de bedrukking er strak en degelijk op zijn aangebracht, maar door de juiste bedrukkingsmethodes te kiezen gaan de bedrukte borden ook veel langer mee en zijn ze vaatwasbestendig. Sommige bedrijven bedrukken borden met een print waardoor na een aantal keer in de vaatwasser de bedrukking al gaat vervagen. Zorg daarom dat je bij het borden bedrukken kiest voor een partij die de bedrukking in het servies bakt waardoor een lange levensduur kan worden gegarandeerd. Ben je nog op zoek naar een partij die dit voor je kan realiseren? Denk dan eens aan Riké Group

 

https://www.rikegroup.com/

Related posts

Verschil tussen CBD en THC

Vergrootglazen

Elektrische haard