0rk.nl
Image default
Gezondheid

Desinfectie met UV en Ozon. Ook handig voor op vakantie

Eenvoudig ruimtes desinfecteren met Ozon

Met een goed gevoel toch op vakantie? Kijk eens naar een UVC lamp met onzon. Deze UV-C lamp zorgt ervoor dat alles wat het uvc licht ziet gedesinfecteerd wordt. De extra ozon die vrij komt kan de bacterien, virusdeeltjes, huismijt, en andere ellende bereiken wat niet in het zicht van het licht is. De ideale combinatie dus.

UVC lampen worden al reeds langere tijd gebruikt in ziekenhuizen, kapsalons, autopoetsbedrijven en dergelijke. Tot voor kort was er geen goede oplossing voor de consument. Met de DAT UVC lamp met ozon is daar verandering in gekomen. Deze DAT UV lamp wordt compleet geleverd met een voet en timer en is makkelijk mee te nemen zodat hij ook mee kan op bijvoorbeeld vakantie.

Meenemen op vakantie

Op vakantie is hij handig om ruimtes schoon te maken zoals slaapkamers, badkamers, woonkamers of kasten. Zelfs groente en fruit kan met steriliseren met de ozon voordat met ze in de koelkast legt. Dit zonder de kwaliteit van het product aan te tasten. Uw vakantie bed in het hotel of gehuurde appartement vrijmaken van huismijt, bacterien en virussen is nu heel eenvoudig en snel zelf zonder tussenkomst van deskundigen te doen.

UV-C desinfectie lamp

De DAT UV C lamp met ozon kan men in Nederland kopen bij o.a. Ontsmet.EU. Daar heeft men ze op voorraad en kunnen ze meteen uitleveren. Ook zijn er andere handige apparaten om onderweg te desinfecteren zoals de desinfectiebox voor uw mobiele telefoon die ook handig is om mondmaskers/gezichtsmaskers mee te desinfecteren zodat ze meermalig gebruikt kunnen worden.

Of denk aan de portable UVC desinfectie lamp die men snel over een computer of bed kan houden om te desinfecteren. Ook de portable alcohol spray dispencer is handig om uw handen te desinfecteren zonder een apparaat te hoeven aanraken.

https://ontsmet.eu/