0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van VR

Virtual reality is een van de technologieën die al in de jaren zestig bestonden. Tegenwoordig maakt het een comeback in vele vormen van ons dagelijks leven – deze high-end gesimuleerde ervaring gecreëerd door het gebruik van digitale hardware en software om een ​​real-world ervaring te bieden. Headsets en brillen worden gebruikt voor visuele onderdompeling, terwijl handhelds en wearables tactiele sensaties bieden. Veel toonaangevende merken, zoals Microsoft, Sony en Intel, passen VR al toe om hun digitale marketinginspanningen te versterken.

 

Betrokkenheid en inspiratie zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom toonaangevende merken VR-marketing ervaringen creëren. Gezien deze voordelen van VR in het bedrijfsleven, zal uw bedrijf technologisch voorop lopen en de aandacht van het publiek trekken. Houd er ook rekening mee dat je een VR app kunt laten maken door StickyLock.

Opleiding

In sommige sectoren wordt VR gebruikt om werknemers op te leiden, vooral in gevaarlijke omgevingen. Piloten gebruiken bijvoorbeeld simulatoren voor het geval ze een fout maken, en aspirant-artsen profiteren van virtual reality om medische ongelukken te voorkomen. Piloten die een vliegtuig landen, brandweerlieden die zich voorbereiden op hun eerste vuur – dit is meeslepend leren op zijn krachtigst. Meeslepend leren zal het verschil tussen beginners en veteranen in veel beroepen verkleinen. Deze praktijken zullen in de toekomst alleen maar uitbreiden naar andere sectoren, en in het geval van traumatische ervaringen op het werk kan VR een therapiemiddel bieden.

Vergaderen

Denk aan Skype voor Bedrijven op steroïden. VR heeft het potentieel om digitale werknemers samen te brengen in digitale vergaderingen en conferenties. Er zal realtime evenement verslaggeving zijn, zoiets als Facebook live met VR. In plaats van de andere persoon alleen op een scherm te zien, krijg je het gevoel alsof je met hem in dezelfde kamer bent, ondanks dat je kilometers ver weg bent. Met de opkomst van de freelancer economie kunnen virtuele vergaderingen eerder de norm dan de uitzondering worden, en als je een VR voor je bedrijf wilt hebben, kun je een VR app laten maken door StickyLock.

Gemak

VR kan organisaties tijd en geld besparen en het werk gemakkelijker maken. Werknemers hoeven niet te reizen om beslissingen te nemen en projecten te voltooien. Architecten van over de hele wereld kunnen bijvoorbeeld virtual reality gebruiken om ontwerpen te evalueren. Dit alleen al is een monetaire uitkomst. VR opent ook de deur voor een virtuele marktplaats, waar shoppers kleding kunnen passen, en je kunt zien hoe dat Arabische tapijt eruit zal zien in je hol.

 

Related posts

Bijna nieuwe iPhone X voor een betaalbare prijs

Neuromarketing Onderzoek Met Interessante Resultaten!

De voor- en nadelen van een maatwerk webshop