0rk.nl
Image default
Vervoer en transport

Coronavirus Veroorzaakt ongekende daling in de luchtvaartsector

CORONAVIRUS VEROORZAAKT DE REISVRAAG VAN DE LUCHT VOOR DE EERSTE KEER SINDS FINANCIËLE CRISIS

Coronavirus zal dit jaar de wereldwijde belangstelling voor vliegreizen doen afnemen, wat duidt op de belangrijkste en grote compressie sinds de monetaire noodsituatie van 2008-2009, zoals aangegeven door de vliegende uitwisselingsinstantie. 

Een vermoeden van Iata voorspelt een terugtrekking van 4,7 procent in wereldwijde interesse voor 2020, wat neerkomt op een daling van $ 29,3 miljard (£ 22,6 miljard) in vliegtuiginkomsten.

Het luchtverkeer is gedaald na de opflakkering van het coronavirus, die in december in de Chinese stad Wuhan begon. Volgens informatie van Cirium zijn sinds de start van de aflevering 200.000 vluchten naar, van en binnen China geschrapt – een daling van 80 procent. Bekijk op vliegtuigradar hoe weinig vluchtverkeer er momenteel is!

Volgens Iata zal het effect van de gevaarlijke influenza-achtige infectie het meest ondubbelzinnig worden gevoeld in Azië-Pacific, dat dit jaar een daling van 13 procent in reizigers zal zien. Dat stijgt tot een daling van $ 27,8 miljard voor luchtvaartmaatschappijen in het gebied, met alleen al in China $ 12,8 miljard verloren.

Deze evaluaties zijn afhankelijk van een vergelijkbare situatie als het effect van de Sars-opflakkering van 2003 op het wereldwijde verzoek om vliegreizen, toen er een scherpe daling van een half jaar was, gevolgd door een snel herstel.

Het vermoeden accepteert bovendien dat het effect van het coronavirus, met gezag Covid-19, in China blijft. Iata geeft toe dat als de aflevering zich meer in het algemeen over Azië verspreidt, het effect op de luchtvaartindustrie steeds groter zou worden.

Luchthaventerminals over de hele wereld hebben opgenomen screeningmethodologie bekendgemaakt, waaronder temperatuurcontroles en neveneffectenpolls voor reizigers die uit Azië komen opdagen.

“Dit zijn testtijden voor de wereldwijde luchtvervoersindustrie”, zegt Alexandre de Juniac, Iata uitvoerend generaal en CEO.

“Het stoppen van de verspreiding van de infectie is de hoogste behoefte. Vliegtuigen volgen de aanwijzingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en andere algemene welzijnsspecialisten om reizigers, de wereld in verband en de besmetting te beschermen.

“De scherpe neergang die wordt gezocht vanwege Covid-19 zal financiële gevolgen hebben voor vervoerders – ernstig voor degenen die speciaal voor de showcase in China worden voorgesteld.

“Vliegtuigen nemen genoegen met moeilijke keuzes om de limiet te verlagen en zo nu en dan cursussen. Lagere brandstofkosten zullen een deel van het verloren inkomen compenseren. Dit wordt een extreem jaar voor vliegtuigen.”

Dr. David Powell, klinische gids bij Iata, vertelt reizigers: “In het geval dat je wordt weggevaagd, reis dan niet. Als je griepachtige bijwerkingen hebt, draag dan een hoes en ga naar een specialist. Bovendien wanneer u op reis bent, was dan uw handen vaak en neem geen contact op met uw gezicht.

‘Het kijken naar deze eenvoudige maatregelen moet voor iedereen veilig blijven vliegen.’

https://flight-tracking.org/

Related posts

Voor reparaties, advies of aankopen kunt u terecht bij dé fietsenmaker in omgeving Nunspeet

Taxi Renkum

Er gebeuren nog veel ongelukken in het verkeer