0rk.nl
Image default
Afvalverwerking

Containerdiensten Reko Raalte

Bij het zoeken van containers is het soms moeilijk om de juiste container op de juiste plaats te krijgen. Vaak moet u bellen naar verschillende firma’s die elkaar tegenspreken. En dan zit u met het probleem dat die bedrijven wel allemaal verschillende sterktes hebben, maar dan begin je appels met peren te vergelijken. Containerdiensten die effectief hun beloftes waarmaken zijn zeldzaam. Reko Raalte zorgt echter altijd voor gemakkelijk en eenvoudige services van containers en containerdiensten.

 

Containerdienst Reko Raalte

Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller zijn we een echte specialist in het vak. Wij zijn een familiebedrijf die zich onder andere specialiseert in afvalcontainer Raalte. Bij ons staat u als klant zeker centraal. Op verschillende vlakken passen we dan ook ons aan binnen het mate van het mogelijke. Zo hebben we bijvoorbeeld ruime openingsuren bij ons afvalbrengstation zodat u onmiddellijk het benodigd materiaal kan komen halen. We bieden ook nog tal van andere diensten aan zoals;

  • Transport van zand stenen en puin
  • Grondverzet en wegenbouw
  • MVO/CO2
  • Recycling
  • Sloop en sanering
  • Zandwinning
  • Afvalbrengstation

Bij elk van onze containers garanderen wij een vlotte bestelling en levering in heel Oost-Nederland. U kunt de kaart op onze website raadplegen voor meer gedetailleerde informatie. Onze containers worden dan ook vlak voor u deur geleverd. Voor de meest voorkomende combinaties van containers, bieden wij een all-in tarief aan. Onze containers zijn gemaakt van het beste materiaal zodat u geen ongelukken tegenkomt met uw afvalsoort.

 

De service die wij u aanbieden

Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende service bij elk van deze diensten, wij zorgen er dan ook voor dat elke dienst snel, gemakkelijk en efficiënt te kiezen is. Zo verliest u zeker geen tijd bij de procedure bij het kiezen of selecteren van een dienst. Bij onze containers hebben een waaier aan containers die elke job voor particulier of bedrijf kunnen uitvoeren, portaalcontainer of kabel container, de keuze ligt bij u. Bent u niet zeker of u wel de juiste afvalcontainer Raalte zal vinden of bent geïnteresseerd in het assortiment aarzel dan niet om eens een kijkje te nemen op onze website.

 

Certificaten en projecten

Reko Raalte is steeds in het bezit van certificaten en bewijzen, zo hebt u optimaal vertrouwen in ons werken kunt u altijd op twee oren slapen wanneer we met u project starten. Op onze site houden we de meeste projecten bij zodat u steeds met foto’s kunt volgen, van de start werken tot de afwerking, en het resultaat. Een beschrijving van het project is steeds te vinden onder de foto’s. Wij als bedrijf vinden het vaak belangrijk dat er transparantie is tussen de klant en de onderneming. Door de resultaten te tonen met de progressies heeft u steeds een beeld voor ogen van wat u allemaal kan verwachten.

https://reko-raalte.nl/diensten/containers/