0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Cees Vendrik is een aanrader!

Afgelopen week ben ik opzoek gegaan naar een autorijschool  en vond Cees Vendrik Arnhem. Ik wil graag mijn rijbewijs halen bij een ervaren rijinstructeur die gespecialiseerd is, of veel ervaring heeft met mensen met faalangst . Ik ben er dus naar opzoek gegaan via internet en kwam er eigenlijk direct al achter dat het een moeilijke opgave zou gaan worden om een keuze voor een rijschool te maken. Er zijn namelijk heel veel rijscholen in en rondom Arnhem. Lees in deze blog voor welke rijschool ik gekozen heb (Cees Vendrik). En waarom ik voor die rijschool gekozen heb.

Faalangst Autorijschool Cees Vendrik

Ik ben gaan zoeken naar een autorijschool  en vond Cees Vendrik. Deze heeft ervaring met faalangst. Hier heb ik namelijk erg last van dus zoek een rijinstructeur die weet hoe hij hier mee moet omspringen. Ik ben er dus naar opzoek gegaan en kwam zodoende uit bij veel rijscholen. Ik heb deze met elkaar vergeleken op prijs en voorwaarden en eventuele bijkomende kosten bij de pakketten. Cees Vendrik vond ik zodoende de beste, deze voldeed aan de wensen die ik had en is het belangrijkste, hij is gediplomeerd faalangstinstructeur. Ik heb de website goed bekeken en heb toen de beslissing genomen de instructeur op te bellen. Ik heb hem benaderd en een paar laatste vragen gesteld. Ook heb ik direct een proefles aangevraagd. Nog die week kon ik een proefles nemen.

Proefles

Die ochtend kwam hij dan, Cees Vendrik. De rijinstructeur kwam op tijd aan gereden. De les ging goed en ik heb er alle vertrouwen in dat hij mij, ondanks de faalangst mijn rijbewijs kan laten halen. Ik heb inmiddels al enkele lessen gehad en de lessen gaan steeds beter. Ik heb er lol in en heb er nu al zin in om mijn eigen autootje die ik krijg wanneer ik slaag voor mijn autorijbewijs. Kijk voor meer informatie op ceesvendrik.nl.