0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor 50 jaar getrouwd

Zoekend naar een cadeau voor 50 jaar getrouwd, kwam ik op jilster.nl terecht. Ik was namelijk opzoek naar een cadeau voor een 50 jarig jubileum omdat mijn opa en oma binnenkort 50 jaar zijn getrouwd. Een prachtige mijlpaal en daar hoort natuurlijk een prachtig, onvergetelijk, maar vooral een speciaal cadeau bij. Maar ik had helemaal geen idee wat ik aan mijn opa en oma zou kunnen geven. Ik wilde iets geven dat ze altijd zou blijven onthouden en dus onvergetelijk zou zijn! Lees in deze blog voor welk cadeau ik gekozen heb als 50 jaar getrouwd cadeau en waarom ik daar voor gekozen heb. Lees ook over hun reactie.

Origineel cadeau

Ik ben opzoek gegaan naar een cadeau voor 50 jaar getrouwd. Ik wil voor mijn opa en oma iets bijzonders bedenken. Ze betekenen veel voor mij en staan altijd voor mij klaar en dat mag dus ook wel eens beloond worden. Ik ben dus via internet opzoek gegaan naar een cadeau en kwam na wat zoeken terecht op je website van Jilster. Bij Jilster kan je een zelf een glossy / tijdschrift ontwerpen. Hierin kan je leuke verhalen beschrijven over de 50 jaar die het echtpaar getrouwd is. Je kan er mooie foto’s in zetten en dat leek mij super leuk. Ik heb de website verder bekeken en heb samen met mijn zus de beslissing genomen om met alle kleinkinderen een tijdschrift te maken.

Reactie

We hebben met alle kleinkinderen voor het 50 jaar getrouwd feest van onze opa en oma een mooi tijdschrift gemaakt. In dit tijdschrift hebben we leuke foto’s gezet en hebben we allemaal een verhaal geschreven. Op de dag van het 50 jaar getrouwd feest van opa en oma hebben we het tijdschrift overhandigd. Niemand wist er wat van, zelfs onze ouders niet. En de reactie van geweldig. Het was heel emotioneel en ze vonden het super mooi! Zoek jij ook een speciaal jubileum cadeau? Neem dan zeker een kijkje op de website van Jilster!