0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Hovenier Alkmaar gezocht

Afgelopen jaar ben ik gaan zoeken naar een hovenier in Alkmaar. Ik ben daar naar opzoek gegaan omdat ik graag mijn tuin van mijn huis een metamorfose wil laten geven. Ik heb helaas geen groene vingers dus nu zoek ik iemand die gespecialiseerd is in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ik wil graag een nieuwe tuin omdat ik er eigenlijk nooit iets aan heb gedaan sinds ik in Alkmaar woon. Maar nu zou ik het wel graag willen laten mooi maken. Ik ben erg geïnspireerd in de Japanse tuinen. Met mooie planten, bloemen en bomen. Daar moet mijn tuin dan ook naar gemaakt worden. Lees in deze blog voor welke hovenier Alkmaar ik gekozen heb en wat ik van het resultaat vind.

Hovenier Alkmaar gevonden

Afgelopen jaar ben ik gaan zoeken naar een hovenier Alkmaar. Ik ben daar naar opzoek gegaan omdat ik graag een Japanse tuin wil. Ik ben dus gaan zoeken op hovenier Alkmaar opzoek naar een hoveniersbedrijf die mij een tuin kan laten zien, een ontwerp maken dus, en deze daarna ook kan gaan aanleggen. Via Google heb ik veel bedrijven gevonden en ook bekeken. Daarvan uit heb ik mijn keuze laten vallen op de Noord-Hollandse Tuinman. Ik heb voor hen gekozen omdat de website duidelijk is, en ik goede verhalen gehoord heb over die hovenier. Ook heb ik de tarieven bekeken en deze waren erg scherp! Ik heb ze benaderd, om allereerst een ontwerp te laten maken. Daar wilde ik graag mijn beslissing op laten vallen

Ontwerp

Ik heb een afspraak gemaakt voor het laten maken van een ontwerp voor een tuin. Enkele dagen later heeft hij die laten zien en heb ik daar wat feedback op gegeven. Daar heeft hij wat dingen op aan gepast. Daarna zag et er goed uit en heb ik hem opdracht gegeven de tuin aan te leggen. Inmiddels ligt de tuin erin. En ziet alles er goed uit. Ik ben super blij met het resultaat. En kan aan een ieder de Noord-Hollandse Tuinman aanbevelen als hovenier Alkmaar.