0rk.nl
Image default
Gezondheid

Burn-out coaches door heel Nederland

Burn-out coaches in alle grote plaatsen 

Een burn-out kan echt iedereen overkomen, en misschien juist wel als je dat helemaal niet verwacht. Was het maar zo dat je in alle gevallen belangrijke voortekenen kon herkennen en daarmee een problemen zou kunnen voorkomen. Bij een burn-out werkt dit helaas niet altijd zo.

Een ervaren burn-out coach voor jou

Een burn-out kan je als een volledige verrassing treffen. Meestal zien mensen pas achteraf in waar en waarom het fout is gegaan en wordt pas dan, duidelijk dat signalen verontachtzaamd zijn. Ik heb goed nieuws: je hoeft er niet alleen voor te staan als je door stress, burn-out klachten hebt gekregen. De burn-out coaches van Liberi zijn gespecialiseerd in het snel laten herstellen van werknemers en ondernemers, zodat je in de nabije toekomst weer vol vertrouwen aan het werk kunt gaan. Je wilt natuurlijk niet thuis blijven zitten. Je wilt van die volledige lusteloosheid en depressieve gevoelens af. De weg naar herstel kan lang en zwaar voelen, maar keer op keer wordt door onze burn-out coaches bewezen dat jij er weer snel bovenop kunt komen.

Burn-out coach met landelijke dekking

De burn-out coaches van Liberi kunnen naar je toe komen, door heel Nederland. Dus ook in de 4 grootste steden van Nederland.

Jouw burn-out coach helpt je naar herstel

Een burn-out is zeker niets iets om je voor te schamen. Toch kan het bij veel mensen kan een gevoel van schaamte overheersen. Ten onrechte kan een burn-out als een teken van zwakte worden gezien. Niets is echter minder waar. Dat je het allemaal nu niet meer aankan, is in de meeste gevallen het gevolg van vaak jarenlang structureel boven je capaciteit werken. Een burn-out kan echter ook ontstaan door externe omstandigheden of een traumatische gebeurtenis. Wat de oorzaak van jouw burn-out ook is: onze burn-out coach zal de oorzaak achterhalen en jou de inzichten en handvatten geven om je te herstellen.

Herstellen betekent niet dat we als doel stellen dat je weer de oude wordt: je bent namelijk een ervaring rijker en draagt veel meer bagage met je mee dan voor de burn-out. Onze coaches zijn er juist in gespecialiseerd om die ervaring op een positieve manier te gebruiken. Je zult weer kunnen functioneren en presteren zoals je wilt, maar ditmaal met meer zelfkennis en meer zelfbewustzijn.

Wat kan de burn-out coach van Liberi coaching voor jou betekenen?

Herstellen van je burn-out gaat bij ons waarschijnlijk niet op de manier zoals je van tevoren had gedacht. Wanneer jij denkt aan een burn-out coach, dan denk je misschien aan lange gesprekken in een ietwat oubollige ruimte. Jouw persoonlijke burn-out coach pakt dit volledig anders aan. Wij geloven in persoonlijke coaching en kiezen altijd voor een aanpak die bij jou past. Er zijn echter wel integrale onderdelen in onze aanpak die bij iedereen terugkomen.

Eén van die vaste onderdelen is bewegen. Wij geloven er namelijk in dat je sneller en effectiever herstelt wanneer je coaching sessies worden gecombineerd met een lichte vorm van inspanning, zoals op ontspannen wijze wandelen in de natuur. Dit is niet alleen veel fijner om te doen, maar biedt ook wetenschappelijk bewezen voordelen. Onder lichte inspanning komen er namelijk hormonen vrij die een positieve uitwerking op je gemoedstoestand hebben en depressieve gevoelens onderdrukken. Dit kan altijd op een plek bij jou in de buurt.

Maak kennis met jouw coach

Ben je benieuwd naar wat jouw burn-out coach voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan je coach je alles vertellen over onze unieke aanpak en het Fasenplan dat de kans op een terugval reduceert en je herstel bespoedigt. 

https://liberi.nl/