0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Brievenbustaart per post bestellen

Brievenbusbanket.nl

Brievenbustaart bestellen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk gebak bestellen en per post de brievenbustaart laten bezorgen door de brievenbus. Door de brievenbus? Jazeker, we hebben onze brievenbustaartjes zo ontworpen dat ze in brievenbus doosjes passen. Dit betekend dat de ontvanger nooit thuis hoeft te blijven voor de levering, wel zo makkelijk!

Soorten brievenbustaartjes

Wij van brievenbusbanket.nl hebben met uiterste zorg een viertal soorten brievenbustaartjes ontworpen. Zo kunt u kiezen uit; Haagsche Hopjes Banket, Walnoot Sinaasappel Banket, Chocolade Banket en Kaneel Banket.

Als u niet kan kiezen hebben we ook een erg interessante optie voor u, namelijk een combinatiebox. Kies zelf twee tot vier verschillende soorten brievenbustaart en wij leveren het in een doosje dat door de brievenbus past.

Brievenbustaart cadeau geven

Het leukste en vooral lekkerste cadeautje per post zijn onze brievenbustaartjes, voeg een persoonlijke boodschap toe en de ontvanger zal het een onwijs leuke verassing vinden!

Thuiswerken

Helaas door de omstandigheden zijn veel mensen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Dit kan na een tijdje erg stil worden en veel sociaal contact wordt gemist.

Stuur een brievenbustaartje naar uw personeel of collega’s met een inspirerende boodschap en u ziet het moraal direct weer omhoog gaan. 

https://www.brievenbusbanket.nl/