0rk.nl
Image default
Kinderen

Blind leren typen? Dat kan bij TypeApp!

Waarom TypeApp?

Kinderen houden zich op steeds jongere leeftijd bezig met appen op de telefoon en het plaatsen van berichten op social media kanalen. Een goede typevaardigheid is daarbij absoluut onmisbaar. Best een uitdaging, omdat kinderen het veel leuker vinden, met een spel bezig te zijn, dan met onderwijs. TypeApp heeft hier handig op ingespeeld door onderwijs met spel te combineren. Dit motiveert de kinderen veel sneller en zorgt dat kinderen op een ongedwongen manier met plezier zullen leren. Een enthousiaste, ervaren docent is te allen tijde aanwezig bij de kinderen om ze te ondersteunen en van persoonlijke begeleiding te voorzien.

 

Wat is TypeApp?

Om de typevaardigheid goed onder de knie te krijgen is een online typecursus kinderen ontwikkeld, die het kinderen mogelijk maakt, het typen op een eigentijdse wijze onder de knie te krijgen. De online typecursus in de vorm van de TypeApp is speels en uitdagend van opzet, waardoor kinderen erg gemotiveerd zijn, zich het typen eigen te maken. Doordat de TypeApp op interactieve wijze in de vorm van een game is ontwikkeld, zullen kinderen het als een ware uitdaging ervaren en steeds verder in het spel willen komen. De kinderen vermaken zich met de opdrachten in de game en tussendoor worden ze klaargestoomd om het typen onder de knie te krijgen, door maximaal 20 minuten per dag “typeles” te krijgen.

 

Typecursus kinderen

Typecursus kinderen in de vorm van het spel is zo slim opgezet, dat kinderen eerst een level moeten hebben behaald om verder te kunnen in het spel. Hebben ze de dagelijkse typeles afgerond dan ontvangen ze een reward, een beloning dus. Over motivatie gesproken… Omdat niet ieder kind het typen even snel onder controle zal krijgen, wordt op individueel niveau, automatisch aandacht besteed aan de onderdelen waar het kind wat meer moeite mee heeft. Zo kan uiteindelijk ieder kind de typecursus met goed gevolg afronden. Jij als ouder, krijgt elke week een voortgangsoverzicht via de e-mail. Je kunt de ontwikkelingen van jouw kind dus goed volgen. Het slagingspercentage is bovendien erg hoog. Dit geeft wel aan dat de speelse, eigentijdse wijze waarop kinderen zich het typen eigen maken, zijn vruchten afwerpt. Het voelt niet als moeten. De kinderen zullen met veel plezier deelnemen aan de typecursus en met een beetje geluk kunnen ze aan het eind van de 12-weekse typecursus trots hun typediploma laten zien. Ben je op zoek naar een interactieve, online typecursus voor jouw kinderen, dan is de TypeApp een absolute aanrader. Veel ouders hebben de weg naar de TypeApp al gevonden. Verreweg de meeste kinderen kijken op een positieve manier terug op de speelse manier, waarop ze zich het blindtypen eigen hebben kunnen maken en tevreden kinderen zorgen voor tevreden ouders. Neem gerust eens een kijkje op de website, je zult zien dat je snel overtuigd bent.

 

https://typeapp.nl/