0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Bimu Draaibeitelhouder en gereedschap voor Automotive

Wat is een draaibeitelhouder

Draaibeitelhouders zijn gereedschap met aan beide kanten een geronde schuine kant, waarbij het snijvlak vierkant of schuin is. Deze worden o.a. gebruikt om hout op een draaibank af te schaven of glad te maken.

Bij Bimu vindt u verschillende soorten beitelhouders die wij tevens op maat aanbieden voor bedrijven in heel Europa. Onze beitelhouders zijn geschikt voor diverse draaibanken en voldoen aan de gestelde normen. Het materiaal van de beitelhouders bestaat uit hoogwaardig materiaal en verzekert u van een lange levensduur. Bent u op zoek naar beitelhouders van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bimu biedt een totaalassortiment span en metalen snijgereedschap. Als geen ander begrijpen wij namelijk dat u goed gereedschap nodig heeft om kwaliteitsproducten te kunnen produceren!

Snelwissel beitelhouders

Met snelwissel-beitelhouders heeft u het voordeel van onbegrensde veelzijdigheid. Doordat ze afgestemd zijn aan snelle gereedschapswissel biedt dit niet alleen een grote efficiency winst, de herhalingsnauwkeurigheid is vele malen groter en dat geeft meer waarde aan uw productieproces. Overigens kan de beitelhouderkop een willekeurig aantal van gereedschapcassettes met draai- en boorbeitels opnemen. De snelwissel-beitelhouders zijn vooral geschikt voor het gebruik op conventionele als ook op CNC-draaibanken met handmatige gereedschapwissel.

Beitelhouders sets

U profiteert alleen van het beste materiaal bij Bimu. Wij ontwikkelen daarom draaibeitelhouders, wisselplaatjes en metalen snijgereedschappen van hoge kwaliteit voor alle gangbare draaibanken. Met Zwitserse kwaliteit en garantie hoeft u zich dus geen zorgen te maken of de herhalingsnauwkeurigheid wordt behaald. Het is mogelijk om sets af te nemen zoals de snelwissel beitelhouders set met hoge nauwkeurigheid. Deze beschikt over geharde en geslepen aanlegvlakken en zeer aantrekkelijk geprijsd. Al onze producten zijn op voorraad en daardoor snel leverbaar. Naast beitelhoudersets leveren wij ook: gereedschap voor de automotive, dcgt inserts en afsteekbeitels. Op bimu.nl leest u meer over de voordelen van onze gereedschap en hoe u contact kunt opnemen.

Kwaliteitsgereedschap scherp geprijsd

Voor het beste kwaliteitsgereedschap met Zwitserse precisie voor meten, spannen, verspanen zit u helemaal goed bij Bimu. Bimu is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hardmetalen snijgereedschappen (hardmetalen inserts) en accessoires voor automatische draaibanken. Al onze producten worden geproduceerd in Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsvoorwaarden.

Gereedschap voor automotive

Doordat Bimu binnen de automotive veel samenwerkingsverbanden heeft, is Bimu goed op de hoogte welke oplossingen onze klanten zoeken. Bimu heeft dan ook de reputatie van een innovatieve leverancier die snel kan reageren op de behoefte van de klant. Het ontwikkelen van de juiste gereedschappen is vooral te danken aan de juiste keuze van hardmetaal, geometrie, de coatingen en vakmanschap. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat wij ons continue blijven ontwikkelen en investeren om kwaliteitsproducten te leveren.

https://bimu.nl/