0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Bieden op een taxateur

Bij taxatieveilingen.nl ben ik gaan bieden op een taxatie voor mijn huis. Dat is ideaal! Ik heb nu namelijk veel minder betaald dan hoeveel het normaal gesproken kost. Want vaak zijn de kosten een bepaald percentage van het uiteindelijk vastgelegde bedrag waarvoor het huis verkocht zal worden. Dus hoe duurder je huis is, des te meer je betaalt aan zo’n taxateur. Behalve bij taxatieveilingen.nl dus. Dat is een heel goede optie om een goedkopere taxatie op je huis te laten doen. En dat allemaal door een NVM-gecertificeerd iemand.

Taxatie huis

Ik ben bij taxatieveilingen.nl terecht gekomen doordat ik in Google ging zoeken op ‘Taxatie huis’. Zodoende viel het mij natuurlijk direct op in het tekstje in de zoekmachine dat ik daar kan bieden op taxateurs. Nu moest het bod natuurlijk niet te hoog liggen… Daarom ben ik naar de website gegaan om te kijken waar het precies momenteel op stond. En dat bleek hartstikke mee te vallen! Ik heb namelijk ingeschat hoeveel ons huis ongeveer waard zal zijn. En daarvan het vaste percentage van de taxateurs, kom ik uit op een best hoog bedrag. Nu zat ik in ieder geval lager bij taxatieveilingen dan dat ik het op de officiële manier zou gaan doen.

Taxatieveilingen.nl

Daarom heb ik direct een account aangemaakt, wat verplicht was, en heb ik een bod uitgebracht. Het minimum was €175,-. Daarom ben ik daar iets boven gaan zitten. En kreeg ik direct een mailtje met dat mijn bod is bevestigd en alles wordt bijgehouden. Ook moest ik in  mijn profiel van het door mij aangemaakte account aangeven om wat voor een huis gaat. Uiteindelijk bleek dat niemand boven mijn bod uit kwam. En heb ik de taxateur binnen kunnen krijgen. Voor een, naar mijn verwachting, lagere prijs dan wanneer ik het via de officiële manier zou doen.