0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Aanrader: ooglift.nl

Als je een ooglidcorrectie wilt laten doen, dan kan ik Ooglift.nl van harte aanbevelen! Hij heeft er namelijk voor gezorgd dat ik weer zodanig kan kijken als eerst. Mijn oogleden hingen namelijk helemaal. Het zag er niet meer mooi uit… En was ook erg vervelend. Daarom ben ik in mijn zoektocht naar een chirurg voor een ooglidcorrectie uitgekomen bij Ooglift.nl. Hij heeft fantastisch werk afgeleverd! Ik heb nu namelijk geen hangende bovenoogleden meer. En het is heel erg goed weggewerkt. Je ziet er namelijk zo goed als niet meer van. Dit komt door de manier waarop hij de hechtingen toe heeft gebracht en hoe die daarna zijn behandeld, door middel van hechtingen en pleisters.

Ooglidcorrectie laten doen

Ik besloot om een ooglidcorrectie te laten doen. Nu was ik het namelijk zat, dat ik zoveel last heb van hangende oogleden. Zodoende ben ik op zoek gegaan op het internet naar een chirurg, die mij hier vanaf kan helpen. En al gauw kwam ik op Ooglift.nl, uit Maarssen. Hij schijnt een heel erg grote naam te hebben op het gebied van ooglidcorrecties. En daarom dus heel erg betrouwbaar! Maar eerst heb ik op het internet gezocht naar reviews van hem. Al snel kwam ik erachter dat iedereen heel erg enthousiast over hem was. Ook zag ik heel mooie foto’s van het gebouw. Het zag er allemaal heel erg goed uit. Ook de resultaten waren erg mooi. Sommigen hadden namelijk foto’s gemaakt van vóór de ooglidcorrectie en van erna. Bij iedereen zag het er stukken beter uit! Daarom wou ik maar wat graag ook een ooglift bij hem laten doen.

Inmiddels is dat gebeurd. En met een fantastisch eindresultaat! Ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen wanneer hij of zij op zoek is naar iemand die ooglidcorrecties uitvoert, naar Ooglift.nl in Maarssen toe te gaan!