0rk.nl
Image default
Sport

Bekijk je voetbal uitslagen op teletekst online

Zie al je favoriete teletekstpagina’s op teletekst Online!

Ben jij ook nog altijd zo verknocht aan teletekst? Je bent niet de enige! NOS Teletekst kent elk jaar nog miljoenen gebruikers! Het probleem is echter dat mensen wel steeds minder TV kijken, daarom is er nu Teletekst Online!

Op teletekst.online vind je al je favoriete teletekstpagina’s, zeer makkelijk en snel te bereiken. Zo is er Teletekst 818 waar je het programma en de uitslagen van het speelweekend van de eredivisie kunt vinden. Of Teletekst 819 waar de standen van de eredivisie te zien zijn. Op pagina 801 vind je het belangrijkste voetbalnieuws van de week overzichtelijk weergegeven.

Ben je een nieuwsfanaat? Dan zit je op de eerste rubriek van teletekst aan het juiste adres. Pagina 101 is de populairste nieuwspagina, waar je de meest belangrijke nieuwsitems onder elkaar hebt weergegeven. Wil je meer erover weten klik dan op het cijfer ernaast en het item wordt daar dieper op ingegaan.

Verder kun je op teletekst ook terecht voor vlieg en verkeersinformatie. Wanneer vertrekt je vliegtuig vanaf Schiphol en heeft die vertraging? Of zijn er files op de weg waar je je route langs hebt gepland? Op Teletekst Online vind je het allemaal.

Waarom is teletekst eigenlijk nog zo populair? Dat komt omdat veel mensen zijn opgegroeid met teletekst en er vrijwel niks aan het concept is veranderd. De kleuren zijn nog hetzelfde, de pagina’s zijn nog steeds hetzelfde en het werkt ook nog steeds hetzelfde. Het enige dat veranderd is, is dat je nu ook via internet ook toegang tot teletekst hebt! In tegenstelling tot internet waar je vaak verdwaald in een overvloed aan informatie, zie je op internet gewoon nog steeds dezelfde sobere informatie waar mensen naar op zoek zijn. En het werkt ook nog eens super snel en je hebt geen last van vervelende reclames. Die snelheid komt omdat er geen grafische plaatjes of filmpjes zijn die veel bandbreedte kost, waardoor een pagina binnen enkele milliseconden geladen is!

Neem dus gauw een kijkje op Teletekst Online en je zult zien dat je nooit meer anders wil!

https://www.0rk.nl/teletekstonline