0rk.nl
Image default
Huishoudelijk

Zoekt u een monteur voor het onderhoud van uw cv-ketel?

Het laten repareren van een cv-ketel kan erg prijzig zijn. Daarnaast is een storing erg vervelend. Gelukkig kunt u veel kosten en tijd besparen door uw cv-ketel van onderhoud en controles te voorzien. Wij bieden naast (spoed)reparaties ook onderhoudsservice aan. Zoekt u een loodgieter Haarlem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

 

Over ons

TFK Installatieservice is een loodgietersbedrijf Haarlem dat werkzaam is in de regio’s Haarlem, Amstelveen en Amsterdam. Wij richten ons op kwaliteit en zijn oplossingsgericht. Wij zijn pas tevreden als uw probleem een blijvende oplossing heeft. Klanttevredenheid stellen wij voorop en daarom werken wij betrouwbaar, persoonlijk en professioneel. Wij rekenen nooit voorrijkosten en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Bovendien zijn we voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Tot slot leveren wij onze diensten, naast particulieren, ook aan bedrijven of projectontwikkelaars aan.

 

Waarom het onderhouden van een cv-ketel belangrijk is

Een cv-ketel is een mechanisch apparaat, wat betekent dat het om verschillende redenen kan slijten of stuk kan gaan. Als het onderhoud wordt verwaarloosd, kunt u onverwachts de gevolgen ervaren. U heeft dan bijvoorbeeld geen toegang meer tot warm water, of er kunnen lekkages ontstaan. Met periodiek onderhoud worden eventuele problemen vroegtijdig gevonden en opgelost voordat ze schade kunnen veroorzaken. Bovendien krijgt u een overzicht van de kwaliteitsstatus van uw cv-ketel, zodat u weet wanneer het tijd is voor een vervanging. Ondanks goed onderhoud gaat een cv-ketel niet een leven lang mee. Wel kunt u de levensduur significant verlengen en problemen voorkomen door periodiek onderhoud te laten uitvoeren.

 

Korte feiten

  1. Een onderhouden cv-ketel gaat langer mee
  2. Storingen, lekkages of andere problemen worden vroegtijdig gedetecteerd en opgelost voordat deze schade kunnen veroorzaken.
  3. Een onderhouden cv-ketel is zuiniger en beter voor het milieu 
  4. Een (spoed)reparatie kan enorm prijzig zijn. Het onderhoud is daarentegen relatief veel goedkoper.
  5. Een onderhouden cv-ketel is veiliger: u voorkomt de kans op ernstige gaslekkages of brandgevaar bij bijvoorbeeld kortsluiting.

 

Bij ons maakt u eenvoudig en snel een afspraak voor het onderhoud

Wij rekenen geen voorrijkosten. Daarnaast krijgt u altijd garantie op eventuele reparaties. Loodgieter Haarlem met spoed nodig? Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. U kunt via onze website eenvoudig een offerte opvragen. Onze website vindt u hier Kortom: als u een cv-ketel in huis heeft is het enorm belangrijk dat deze zorgvuldig wordt onderhouden. Bij ons vindt u ervaren en betrouwbare loodgieters die eenmalig of periodiek onderhoud voor u uitvoeren. Twijfel dus niet om contact op te nemen en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

                                                       

 

 

https://loodgieter-haarlem.nu/

Related posts

Anhydriet egaliseren

Hoe kan ik zuiniger met water omgaan?

Stalen binnendeuren voor ieder interieur