0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Zoekt u een houten vloer en woont u in de regio Den Bosch?

Zoekt u een houten vloer en woont u in de regio Den Bosch?

In omgeving Den Bosch is AvanceFloors, een betaalbare houten vloer van topkwaliteit, verkrijgbaar. De houten vloeren van AvanceFloors worden speciaal voor u op maat gemaakt, van eersteklas geproduceerd eikenhout. De houten vloeren worden geproduceerd met onze liefde voor het vak. Nieuwsgierig geworden? Bezoek een van onze verkoopspecialisten in regio Den Bosch en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de houten vloeren van AvanceFloors. AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment houten vloeren, van smalle tot extra brede planken en van visgraat tot het hongaarse punt patroon. Tevens zijn er eindeloze kleurmogelijkheden, van whitewash wit tot trendy grijs en naturel of bruine tinten.  

Ruim assortiment houten vloeren Den Bosch

De houten vloeren van AvanceFloors zijn in de regio Den Bosch verkrijgbaar in vele kleuren, afwerkingen, breedtes, kwaliteiten en patronen. De vele keuzes die er zijn heeft AvanceFloors samengevat in 6 eenvoudige stappen. Zo kies je heel simpel en snel je droomvloer. Allereerst kies je het type houten vloer. Tegenwoordig is 90% van de verkochten houten vloeren een samengestelde eikenhouten vloer. Het vloerdeel bestaat uit een eiken toplaag met een berken multiplex onderlaag. Ook kun je voor een massieve vloer (1 laag eiken) kiezen, echter gaat dit bijvoorbeeld niet samen met vloerverwarming. In de tweede stap kies je de kleur. Kies je voor een trendy grijze kleur, of liever een tijdloze (en hippe) whitewash tint of toch liever een naturel tint. Helemaal enthousiast over de tegenwoordige hippe visgraat houten vloer? Of liever een ander patroon, zoals hongaarse punt? AvanceFloors ook verkrijgbaar in de (traditionele) planken, van 6 cm tot maar liefst 38 cm breed. Dat kies je bij de derde stap. Vervolgens kies je de kwaliteit van het hout, een eventuele extra afwerkingen en vervolgens in de laatste stap de eventuele accessoires.Er zijn dus uiteenlopende mogelijkheden om uiteindelijk de droom houten vloer voor in je woning in de regio Den Bosch te kiezen. AvanceFloors maakt u de keuze echter heel makkelijk met het online keuzeplan 6 simepele stappen

De houten vloeren specialist in regio den Bosch

Met het 6 simpele stappenplanvan AvanceFloors stel je dus heel eenvoudig de houten vloer van je dromen samen. Op zoek naar een houten vloer en woonachting in de regio Den Bosch? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten. De medewerkers van onze verkooppunten verwelkomen uw graag in hun showroom waar u zicht uitgebreid kunt laten adviseren en uw inspiratie kunt opdoen. Stel de houten vloer geheel naar uw smaak en wens samen. Uw houten vloer zal speciaal voor u op maat en naar uw wensen worden geproduceerd. Dat wordt genieten van uw houten vloer in uw woning (nabij) Den Bosch. 

https://avancefloors.nl/houten-vloer/houten-vloer-den-bosch