0rk.nl
Vervoer en transport

Yachtcharter Sneek

Ben je op zoek naar het huren van een unieke boot op een unieke locatie? Wil je graag zorgeloos door Friesland varen, vanuit hét episch watersportcentrum van Friesland? Met Yachtcharter Sneek ben je dan zeker aan het juiste adres. Vanuit hier huur je gemakkelijk een boot bij meerdere partijen en vaar je zo het Sneekermeer op. Ook kun je zo het altijd gezellige Sneeker centrum in varen, of kun je naar beroemde waterstortplaatsen als IJlst, Bolsward of Heeg. De Friese meren hebben je zeker veel te bieden. Je kunt namelijk ook zo naar het Pikmeer in Grou of naar de Friese hoofdstad; Leeuwarden. Je kunt zelfs met jouw gehuurde boot het IJsselmeer op. Yachtcharter Sneek, met meerdere bedrijven die boten verhuren, is een ideale uitvalsbasis voor een dag of meerdere dagen weg met een gehuurde boot.

 

Wat zijn de mogelijkheden bij Yachtcharter Sneek

Yachtcharter Sneek kent meerdere bedrijven, die vele verschillende boten verhuren. Je kunt hierbij denken aan motor -en zeiljachten. Hieronder een lijst met jachten waar je zoal aan kan denken:

 

  • Motorboot Cabin ‘Samana’;
  • Linssend Grand Stury 33.9 en 25.9 (motorboot);
  • Beneteau Oceanis 31 en Beneteau First 25.7 (zeiljachten);
  • Bavaria 33 Exclusive zeiljacht;
  • Dehler 25 Cruising zeiljacht;
  • Victoire 882 (meerdere types) zeiljacht.

 

Meerdere opties

En er zijn zelfs meer jachten nog beschikbaar. Je kunt op internet nog meerdere types vinden, wanneer je zoekt op Yachtcharter Sneek. Er zijn altijd wel interessante huurvloten te vinden. Ook kun je – uiteraard – als je in de buurt bent even langs gaan, om te kijken en te informeren naar de mogelijkheden.

Oriënteer vooraf wel goed naar wat je nodig hebt, qua aantal personen en de ervaring die je hebt. Niet elk jacht is even gemakkelijk te besturen namelijk. Je moet wel de kennis hebben om goed met zo’n schip om te kunnen gaan. Kijk vooraf ook goed naar het contract dat je afsluit en of je goed verzekerd bent, mocht er iets gebeuren. Zeker als het druk is, op het water, weet je nooit wat er kan gebeuren. Uiteraard denk je hier niet echt aan, maar een goede huurovereenkomst is veel waard. En dit kan zeker achteraf het geval zijn.

https://www.bootverhuurhospes.nl/yachtcharter-sneek