0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

Welk type bh past bij mij?

Welk type bh past bij mij?

BH’s zijn er net als kleding in allerlei soorten, maten en kleuren. Waar je met een bepaalde lichaamsbouw bepaalde kleding beter kunt mijden, geldt dit voor een bh natuurlijk ook. Niet iedere lichaamsbouw is geschikt voor ieder bh. Niet voor niets zijn er tal van verschillende pasvorm bh op de markt, zo is er altijd een pasvorm die aansluit bij de wensen die jij zoekt. Door een passend bh te kiezen, zal je merken dat deze niet alleen een stuk comfortabeler zit, maar ook zorgt voor een mooiere pasvorm van de bovenkleding die je draagt. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we de meest voorkomende bh’s voor je op een rijtje gezet.

Balconette 

De balconette bh is een van de meest voorkomende soort bh’s die wordt gedragen na een zwangerschap of verandering van gewicht. Vooral na een zwangerschap zullen je borsten doorgaans een stuk groter en dus zwaarder zijn dan voor je zwangerschap. Je borsten zullen dus wat extra ondersteuning nodig hebben, waardoor vaak je oude bh’s niet meer helemaal optimaal passen. Dit type bh zorgt er door het hogere midden voorstuk dat je borsten beter worden ondersteunt, waardoor het gewicht gelijk wordt verdeeld over de beide schouders. Eén van de populairdere variant is de rosa faia bh. Deze kenmerkt zich niet alleen door de perfecte ondersteuning, maar ook de chique ietswat uitdagende uitstraling.

Sport bh

Niet de meest voor de hand liggende keuze, maar wanneer je veel sport is een goede sport bh onmisbaar. Vooral tijdens het hardlopen zal je merken, dat de ondersteuning en absorptie die een sport bh biedt ervoor zorgt dat jij tot het uiterste kunt gaan en een optimale prestatie kunt neerzetten. Wil je net dat stapje verder, kies dan voor een sport bh high support. Deze ondersteunt het geheel nog meer, dat vooral wanneer jij het uiterste van je lichaam vraagt deze bh je volledig ontziet. Daarnaast helpen ook goed schoeisel, broek en shirt je om het beste in jezelf naar boven te halen. Door jezelf direct aan te wennen een sport bh te dragen tijdens iedere workout, zal je merken dat je zienderogen vooruit gaat!

Voedings bh

Wanneer jij er als kersverse moeder voor kiest je kindje borstvoeding te gaan geven, dan is een voedings bh een absolute must. Deze bh zorgt ervoor dat jij je kindje op een eenvoudige en vooral comfortabele manier kunt voorzien van de nodige voeding. Zo hoef je niet allerlei rare fratsen uit te halen voordat jij je kleintje dan eindelijk relaxt aan de borst kunt leggen.