0rk.nl
Image default
Sport

Wat zijn de voordelen van een opblaasbaar SUP board?

Een stand up paddle board is een geweldige stress-reliever en zorgt voor een fascinerende sport. Het helpt niet alleen om monotonie te doden en calorieën te verbranden, maar het zorgt ook voor een spannende time pass. Het verkennen van de natuur en verschillende wateren door middel van het board kan erg spannend zijn. Een van de grote redenen van zijn populariteit is dat deze sport is vrij veilig en kan worden genoten door jongens en meisjes van alle leeftijden. Hoewel er verschillende vormen van SUP’s beschikbaar zijn, is een opblaasbare SUP populairder.

Bekijk hieronder alle voordelen van een Inflatable SUP 

Hieronder kun je zien waarom een opblaasbaar SUP board zo geweldig is:

Draagbaar:

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit soort SUP opblaasbaar. U kunt het dus opblazen of leeg laten lopen als u dat wilt. Dit maakt het uiterst draagbaar. Niet opblaasbare boards zijn erg onhandig omdat het reizen met de enorme structuren erg lastig kan zijn. Ze kunnen volumineus worden en het enorme volume is moeilijk mee te nemen. Plus, als de grootte een grote is, dan kan het ongemak echt zeer hoog zijn. Aan de andere kant, een opblaasbare reis SUP is zeer draagbaar als het kan worden leeggelopen, rondgedragen, en vervolgens weer opgeblazen wanneer de noodzaak zich voordoet.

Gemakkelijk te vervoeren:

De opblaasbare zijn ook zeer gemakkelijk te vervoeren. Omdat ze opgeblazen kunnen worden, kan men hun volume en gewicht verminderen. Dus zelfs als u in een kleine auto reist, kunt u ze vervoeren. Het wordt ook gemakkelijk om een opblaasbare SUP te vervoeren naar andere steden, staten of landen.

Gemakkelijk op te bergen:

Nog een voordeel is dat opblaasbare SUP’s gemakkelijk kunnen worden opgeslagen. Of je ze nu thuis of in een sportwagen of een ander pakhuis opbergt, je hoeft niet veel ruimte of hoek te sparen om ze op te stapelen. Als u op reis bent, kunt u ze ook in uw kleine rugzak meenemen. Dit is één van de grootste en meest gewaardeerde verdiensten die het heeft over de niet-opblaasbare degenen.

Hogere stabiliteit:

Een opblaasbare stand up paddle board is veel stabieler in vergelijking met zijn niet opblaasbare tegenhanger. Dus, als je net begint met deze sport, is het veel verkieslijker om voor deze te kiezen. De meeste beginners kopen deze versie vanwege de grotere stabiliteit en de kleinere kans om eraf te vallen. Door hun structuur en bouw, komen ze automatisch met een grotere veiligheid. Het nadeel kan echter zijn dat ze minder opwindend zijn omdat ze trager zijn. Maar voor een beginner is het om voor de hand liggende redenen de beste keuze.

Goede prijs:

Een opblaasbare reis SUP is niet erg duur en kan gemakkelijk worden veroorloofd. Plus, kunt u ook veilig grote kortingen als je koopt van de juiste website. Dus, beter een beetje verkennen voordat u de eigenlijke aankoop.

Related posts

Squashen om fit te worden

Karatepak kopen?

Te veel plastic in de Amsterdamse grachten