Fietshoes kopen

Fietshoes kopen

Het beschermen van een fiets kan perfect met een fietshoes. In Nederland tellen we ongeveer 2 fietsen per inwoner. In totaal gaat het ruwweg om zo’n 34 miljoen exemplaren. Een deel hiervan betreffen dure, hoogwaardige e-bikes die veelvoudig gebruikt worden. In het verleden waren deze voornamelijk populair onder ouderen, maar ook steeds meer jongeren gebruiken deze variant. Het is een perfect alternatief voor de vervuilende scooter of brommer en is ook nog eens gezond voor je. Je wilt dus zuinig zijn op je fiets? Kies dan voor een beschermingshoes.

Hoe koop ik de juiste variant?

Afhankelijk van uw type fiets moet de juiste hoes worden gekozen. Eén van de meest hoogwaardige varianten op de markt is de DEST fietshoes. Deze is gemaakt van kwalitatief polyester en is bestand tegen extreme weersinvloeden. Ook zorgt hij ervoor dat de fiets direct optimaal wordt beschermd tegen vuil en andere beschadigende bestandsdelen die deze op den duur uw stalen ros aantasten.

De hoes wordt geleverd in een net hoesje en is zelfs geschikt voor twee fietsen. Ook het beschermen van een kleinere scooter is hiermee mogelijk. Dit maakt deze beschermingshoes zeer veelzijdig inzetbaar.

DEST-Solutions

Waarom moet je kiezen voor een beschermingshoes van DEST-Solutions? Het bedrijf producteert naast fietshoezen ook autohoezen van gelijkwaardige kwaliteit. Ook hier zijn veel klanten tevreden over. Dit heeft ook mede te maken met hun uitstekende service. Ze zijn altijd bereikbaar voor advies op maar en leveren snel uit eigen voorraad. Het bedrijf biedt naast de hoezen ook een breed assortiment in auto detailing en gereedschappen. In de toekomst is het zelfs mogelijk om uw auto of motor een exclusieve poetsbeurt te laten ondergaan. Zo biedt deze onderneming een breed scala aan diensten en producten die een breed publiek aanspreken. Kijk gerust eens rond op hun website of webshop en vraag rustig om advies!

https://www.dest-solutions.nl/