0rk.nl
Image default
Woningen

Waarom een TV Wand door CinewallDeluxe

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben en anders heb je het vast wel eens gezien op social media: De tv wand door CinewallDeluxe. Deze op maat gemaakte tv wand is een fantastische toepassing en is echt vakwerk. De maten van je woonkamer worden opgemeten, er wordt een ontwerp gemaakt en vervolgens heb je binnen enkele dagen een unieke tv wand in je woonkamer staan. Waarom is dit zo ontzettend populair en waarom zou je deze moeten laten maken door CinewallDeluxe? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Uniek design TV wand

Dat de tv wand razend populair is, is wel duidelijk als je zo de foto’s ziet op Instagram, Pinterest en Facebook. Wanneer je deze laat maken door CinewallDeluxe kun je ook nog eens zelf mee helpen bij het design. Dit zorgt ervoor dat het echt helemaal uniek is en naar jouw wens. Het past perfect bij de rest van de meubels in je woning. 

Betaalbaar design

Oke, je kunt dus zelf mee bepalen in het design, en de materialen en het is ook nog eens helemaal uniek en op maat gemaakt. Je denkt waarschijnlijk, dat zal behoorlijk in de kosten gaan lopen, maar dat is helemaal niet het geval. Je kunt een tv wand namelijk al laten maken vanaf 999 euro. Natuurlijk kunnen de kosten hoger liggen, bijvoorbeeld als je een haard in de wand laat plaatsen. Maar desondanks is het een betaalbare optie waar je niet in een keer veel voor hoeft te betalen. 

Verlichting, haard, opbergruimtes en meer

Je kunt dus een TV wand met haard laten plaatsen, maar daar houdt het niet op. Ook speciale verlichting en opbergruimtes kunnen in je tv wand geplaatst worden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Erg leuk en voor iedereen wat wils met de tv wand op maat.