0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom een training lading zekeren?

Wij houden ons al meer dan 20 jaar bezig met trainingen lading zekeren. Onze interesse in ontstaan vanuit onvrede. Een chauffeur was betrokken geraakt bij een ernstig ongeval en kreeg hiervan, in onze ogen, onterecht de schuld. De lading was namelijk van het voertuig gevallen en de analisten vonden dat de schuld bij de chauffeur lag. Toentertijd een plausibele redenatie. Helaas gebaseerd op foutive kennis. Gelukkig is daar te laatste jaren verandeirng in gekomen. 

Vanaf 2004 geven wij trainingen in het zekeren van lading. De grootste uitdaging om je kennis op peil te houden, is het meegaan met nieuwe oplossingen in het zekeren van ladingen. Dit is een onderdeel van Code 95. 

Lading zekeren Eurotransport College

Volgens de voorwaarden van het CBR – CCV is het hebben van een VCA-vol voldoende om les te kunnen geven op het gebied van trainingen lading zekeren. Dit betwijfelen wij, omdat in de VCA geen lading zekeren wordt gevraagd maar enkel algemene veiligheid. Chauffeurs weten goed hoe je een spanband moet aanleggen. Zij zijn daar heel handig in. Echter is er ook kennis en training nodig om dit juist te kunnen doen. Lading zekeren is natuurkunde. Daarom bieden wij een training lading zekeren aan.

https://eurotransportcollege.com/training-lading-zekeren/