0rk.nl
Image default
Aanbiedingen

Vuilcontainer huren

 

U bent projectleider van een grootschalig sloopproject bij u in de omgeving en wilt de afvalverwerking netjes op orde hebben. Een vuilcontainer huren van goedkopecontainer.nu kan in zo’n geval uitkomst bieden. Door een vuilcontainer te lenen voorkomt u dat buurtbewoners hun beklag gaan doen bij de gemeente over afvalresten en er stoffen achterblijven op de sloopplaats die schadelijk kunnen zijn voor ouderen en kinderen.

Welke containers voor afval bieden jullie aan?

Goedkopecontainer.nu heeft een grote diversiteit aan containers voor afval te leen. Bij ons in de opslag staan de volgende soorten afvalcontainers:

  • Bouw- en sloopval container: de meest geschikte optie voor het geval u uw bouwval gaat omtoveren tot droomhuis. Met deze container is het huisvuil zo weg!
  • Grofvuil: zijn de kasten en bureaus op uw kantoor rijp voor de sloop? Ga dan voor deze optie.
  • Schoon Puin: ideaal als u veel steensoorten heeft overgehouden aan de sloop.
  • Hout: deze container is erg geschikt als u een grote hoeveelheid bomen heeft gekapt en deze moet lozen.
  • Groenafval: te midden van de herfst kunnen er behoorlijk veel bladeren van de bomen vallen, wat voor een behoorlijke puinhoop kan zorgen. Met deze container brengt u de bladeren zo weg!
  • Dakafval: zijn uw dakpannen nodig aan vervanging toe? Door een beroep te doen op deze afvalcontainer, blijft de ravage beperkt!
  • Tuinafval: bent u boer en spit u het land eens in de zoveel tijd om? Met deze container is alle troep zo weg van uw erf!
  • Grond: heeft u de nodige graafwerkzaamheden verricht rondom uw erf en weet u niet waar u het vuil kwijt moet? Dankzij deze container hoeft u zich daar niet meer om te bekommeren!

Hoeveel kost het huren bij goedkopecontainer?

Anders dan u zou verwachten, hoeft het huren van een vuilcontainer niet de halve wereld te kosten. Wij dragen onze merknaam Goedkope Containers niet voor niets met trots! Iedere afzonderlijke container is te leen in verschillende formaten. De afmetingen die u bij ons kunt huren zijn als volgt: 3 m³, 4 m³, 6 m³, 10 m³ en een gesloten variant van 10 m³. Het huren van een container begint al vanaf €150,00.

Houdt u niet van de kleine lettertjes en addertjes onder het gras? Mooi, wij ook niet! Daarom zijn wij graag eerlijk en transparant naar onze klanten. De prijzen die wij hanteren zijn dan ook inclusief btw, ophaal-, bezorg- en verwerkingskosten. U komt dus nooit achteraf voor verrassingen te staan bij ons!

Snelle levering

Wordt u stapelgek van bedrijven die lang wachten met het versturen van een offerte? Bij Goedkope Containers hoeft u daar niet bang voor te zijn, want wij doen aan snelle levering! Bestelt en betaalt u voor 15:00 vandaag een container, dan staan wij morgen al bij u op de stoep. Geef aan ons door waar de container moet komen te staan, zodat u het geheel kunt vullen. Wij komen de volle container halen op een moment dat we samen afspreken. Makkelijk toch?

Goedkopecontainer.nu: de goedkoopste container voor u!

Wij zorgen er al jaren voor dat u in staat bent om de goedkoopste container te huren. Werkelijk alle afvalresten die gelinkt zijn aan de bouw halen wij met groot plezier bij u op. Of dat nou in Zeeland is of in het topje van Groningen: dat is ons om het even. Heeft u eerst nog wat vragen voordat u overgaat tot actie? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar 085 003 0311 of gebruik de chatfunctie bij ons op de website. We staan u graag te woord!

https://www.goedkopecontainer.nu/