0rk.nl
Image default
Electronica en Computers

ViewSonic Beamer – ViewSonic X1000 4K Ultra Short Review

We willen tegenwoordig allemaal wel een 4K Ultra short throw ervaring. Maar meestal hebben we alleen geen 4K ultra short budget. De ViewSonic X1000-4K brengt hier verandering in. Deze ViewSonic beamer is niet alleen zeer betaalbaar voor een ultra short throw beamer, maar heeft ook nog eens ontzettend toffe specificaties. In deze ViewSonic X1000 review lees je alle ins en outs over deze projector en waarom je deze niet mag missen.

Ultra short throw beamer
De ViewSonic X1000 4K is een parel onder de ultra short throw beamers. Zeker vergeleken met zijn duurdere concurrenten. Als je deze beamer op 36 cm van de muur plaats kun je al een projectie van 100 inch creëren. Aan ultra short throw is dus niks gelogen. Het totale projectievlak van de
ViewSonic Beamer varieert tussen de 60 inch en 150 inch. Ook voor kleinere homecinema’s kun je dus een perfect beeldformaat creëren. En wisselen tussen een tv formaat of bioscoopervaring. Voor het projecteren van het beeld kun je het beste een projectiescherm gebruiken, om zo eventuele verstoringen in het beeld te minimaliseren. Denk hierbij aan een ALR fixed frame of een elektrisch 4K projectiescherm. Echter op de muur projecteren is ook mogelijk.

Gebruik maken van apps op je ViewSonic beamer
Met Aptoide Smart TV kun je allerlei verschillende apps op je ViewSonic X1000 gebruiken. Je krijgt hierbij een smart afstandsbediening dus het instellen van Youtube of andere content is zo gepiept. Liever vanaf je smartphone de beamer besturen? Ook dat kan doormiddel van de makkelijke Wi-Fi connectie. Je kunt namelijk het scherm van je telefoon spiegelen op de X1000-4k beamer. Ook Google Assistent werkt in combinatie met de Aptoide Smart TV opties.

Ultra HD beeldkwaliteit ViewSonic X1000
Met meer dan 8 miljoen pixels kun je ervan uit gaan dat de ViewSonic X100 perfect 4K met HDR-ondersteuning beeldkwaliteit kan leveren. Niet alleen films, maar ook je favoriete game of sportwedstrijd kun je in de mooiste kleuren en scherpte kijken met deze ViewSonic beamer. Wat zeker en pluspunt is van deze projector is de Dynamic Black technologie. Hiermee kun je donkere scenes en zwarte tinten met nog meer detail bekijken. Geen doffe kleuren, maar echt felle en levendige kleuren door het gebruik van de rood en blauwtinten die volledig naar wens aan te passen zijn.

ViewSonic Beamer met ingebouwde soundbar
De ViewSonic X1000 heeft een 2x 20 Watt soundbar ingebouwd. Deze zijn van het bekende merk Harman Kardon. Deze soundbar zorgt voor sensationele audio die je het volledige surround sound gevoel geeft. Hierdoor heb je geen externe audio set nodig. Zo blijven de kosten voor deze prijsvriendelijke 4K Ultra short throw beamer zeker laag voor een all-in ervaring. Voor een hogere bioscoop ervaring zou je de soundbar eventueel wel kunnen koppelen aan een sub woofer of meerdere boxen. Dit kan draadloos middels bluetooth of natuurlijk via een van de vele connecties waarover de beamer beschikt.

Conclusie review ViewSonic X1000 4K
Heb je niet het budget voor een dure ultra short throw, een beperkte ruimte of wil je gewoon heel graag een bioscoop ervaring in je woonkamer? Dan is de ViewSonic X1000 een perfecte koop. Het zwarte en minimalistische design van deze beamer zorgt ervoor dat dit geen doorn in het oog is. Naast alle eerdergenoemde features geeft deze beamer ook nog de mogelijkheid tot het aansluiten van onder andere HDMI en USB type A en type C. Een laptop of andere gadgets aansluiten is dus ook geen probleem. En door gebruik te maken van LED technologie is deze beamer ook duurzaam (30.000 uur gebruik!) en zuinig in gebruik. Kortom een betaalbare short throw ViewSonic beamer met ontzettend veel mogelijkheden en scherp beeld.

Related posts

Voordelen van een automatisch rijdende speelgoed auto

Verkoeling vind je bij airco Druten

Koop een abonnement voor je Xbox