0rk.nl
Image default
Banen en opleidingen

Verzorging vacatures

Vacature verzorgende IG – Arnhem

MBO of hoger junior/medior niveau

vast arbeidsovereenkomst

16 – 40 uur p/w

Over de functie

Iets positiefs meehelpen aan het leven van een cliënt. dat is de kern van jouw werk!

Je doet dit vanuit jouw positieve kijk op gezondheid. Toewijding, volharding, geduld en een glimlach zijn de sleutelwoorden hiervoor. Als verzorgende ig ziet geen enkele dag hetzelfde eruit, wat een eindje buigzaamheid en zelfstandigheid vraagt.

Als verzorgende ig help en ondersteun je cliënten die minder mobiel zijn en extra zorg nodig bezitten.

Je bent voornamelijk bezig met de dagelijkse verzorging, het verlenen en/of toedienen van geneeskunde, wegbrengen van sociale en recreatieve activiteiten en het rapporteren over de realisatie van cliënten. Daarnaast ben jij er goed van bewust dat louter al een glimlach het verschil kan lepelen voor patiënten en cliënten.

Uitsluitend al met woorden of een geesteshouding kan jij zoveel goeds overbrengen. Rust, vertrouwen, erkenning en humor. Je hebt de juiste balans door zowel zachtaardig te zijn en sterk in je schrijnen te staan.

En verder:

Ben je een belangrijke schakel in de zorg voor een cliënt. Kom je te werken in een uitdagende werkomgeving heb je veel voeling met gezin, verpleegkundige, artsen en maatschappelijk werk.

Functie verlangen maandag heeft in de gebied arnhem en nijmegen zowel tijdelijke als vaste banen te vervullen op grootschalige en kleinschalige afdelingen. Of jij je nu wilt inzetten voor de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of zonet wilt doorgroeien in een logement ; maandag biedt jou de waarschijnlijkheid om te smaken in elke keuken. Hiervoor moet je wel aan een tal verlangen voldoen:

Je bent in het tegoed van een verzorgende ig oorkonde je bent voor minstens 16 uur per week beschikbaar je kan autonoom werken, maar ook goed in een team je hebt minstens 1 jaar stage-/ werkervaring als verzorgende ig herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? ik kijk uit naar jouw sollicitatie!

Over het handelsbedrijf wat biedt maandag® jou? persoonlijke realisatie en cursussen vanuit de maandag academy een mooi traktement dat past bij jouw educatie en werkervaring. Kans op een vast contract. Kans tot specialisatie. Een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld. Persoonlijke begeleiding. Wij denken gaarne met je mee over je loopbaan. Wij geloven namelijk dat je alleen in een adequaat werkklimaat het beste uit jezelf naar bovenin haalt en écht vooruit komt. Ben je hardstochtelijk en heb je zin om alle mogelijkheden te doorspreken? bij maandag® zijn wij niet alleen benieuwd naar wat jij kan, maar hoofdzakelijk ook waar jouw overgave en ambities liggen. Stuurwiel je cv op om vrijblijvend en digitaal kennis te maakt bij het lust van een kop koffie.

Solliciteren herken jij jezelf in dit profiel? en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er straks dan net zo tof uit als die van ons.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/verzorging.html